- 18 Temmuz 2009
- 83.238
- 244.115
- 5.263
Laaaan bırakqqqkkkk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Laaaan bırakqqqkkkk
Laaaan bırakqqqkkkk
En az %50si bir halta yaramıyor.%80 tutturuyorlar
Hocasiyla kavga edip kadro disi kalmisti diye hatirliyorum.Bu Bazoer'in ne gibi disiplin sorunları var?
Tam FT'ni seveceği tipte oyun yapısı var.Hocasiyla kavga edip kadro disi kalmisti diye hatirliyorum.
Ariza bi tip hocam meloyu andiriyor bana biraz onun gibi mudaleden de kacmaz. Ama tuh hastasi iste kontrol.edilebilirmi bilemiyorum hic bisey yokken gidip kirmizi kart goruyor rahatsiz.Tam FT'ni seveceği tipte oyun yapısı var.
tekniği filan stoper için çok çok iyiAriza bi tip hocam meloyu andiriyor bana biraz onun gibi mudaleden de kacmaz. Ama tuh hastasi iste kontrol.edilebilirmi bilemiyorum hic bisey yokken gidip kirmizi kart goruyor rahatsiz.
10 numara giyiyor zatentekniği filan stoper için çok çok iyi
Luyi satıp bunu mu alırlar dersinBu Bazoer dolu TT Arena’da birinin yan bağlarını alır gaza gelip. Tam manyak tipi var
Haberler biraz menajer haberi gibi geldi ya ilgimiz olduğunu sanmıyorum.Luyi satıp bunu mu alırlar dersin
İşte hoca maç sıkışınca devamlı forvete yollar arkadaşı , geçmişi de var nasıl olsaBazoer stoper falan oynamaz bizde 3lü savunma oynamıyoruz,adam topu alıp yardırıyor
Bu gelen-gidenler geçen seneler hep 1-5 temmuz arasında yapmışlardı. Bekleyelim bakalım, ciddi bir şeyler olmasa FT gelsin kampa derdi.Bu arada Temmuz oldu ve Diagne elde hala. Piyasası varken gitmesi lazımdı. Transfer sonuna kalırsa gene kiraya kalır.
Tabi umarım çoktan anlaşmıştır birileriyle