Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ruyamda romdhaneyi gordum bizde oynarken, topun ustune basip dusuyordu durmadan :(
Baya dalga geciyorduk

tekniği filan stoper için çok çok iyi
10 numara giyiyor zaten 😀 wolsburga gitmisti 2.3 sene once ama mental olarak boyle sıkıntılı bi tipin almanyada tutunamamasi cok normal dehlediler bunu. Sonrasinda maclarini takip etmedim ama yedigi haltlar basina dusuyordu sozlesmesi bitiyormus seneye cok bisey istemezler sanirim denenebilir bence boyle tipler bize uyuyor genelde

Bu Bazoer dolu TT Arena’da birinin yan bağlarını alır gaza gelip. Tam manyak tipi var

Luyi satıp bunu mu alırlar dersin
Haberler biraz menajer haberi gibi geldi ya ilgimiz olduğunu sanmıyorum.

Marcao ile bu arkadaş beraber oynarsa hava toplarında baya sıkıntı yaşarız bence. Bir de ben hala Luyiden çıkmamak daha sağlıklı olur derim ama. Üstüne düşerse sağlıklı Luyi’nin piyasası bu adamı katlayacaktır. Ama satacaksakta illa 7’yi en az görmemiz lazım

Bu arada Temmuz oldu ve Diagne elde hala. Piyasası varken gitmesi lazımdı. Transfer sonuna kalırsa gene kiraya kalır.

Tabi umarım çoktan anlaşmıştır birileriyle

Bu arada Temmuz oldu ve Diagne elde hala. Piyasası varken gitmesi lazımdı. Transfer sonuna kalırsa gene kiraya kalır.

Tabi umarım çoktan anlaşmıştır birileriyle
Bu gelen-gidenler geçen seneler hep 1-5 temmuz arasında yapmışlardı. Bekleyelim bakalım, ciddi bir şeyler olmasa FT gelsin kampa derdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt