Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
durmak yok
transfer nöbetine devam gardaş
atarsa #67 daha da yok

Onyekuru cazip bir rakama bonservisi ile alınırsa takım için başarılı bir transferdir benim gözümde.

Geçen sezon oyununa bakmayın bu adamın annesi vefat etti , covid geçirdi , transferi gecikti.Erken bir transfer ile güzel hazırlık dönemi ile onyekuru ligi dağıtır.

Ndao , halil akbunar gibi adamların başarılı gözüktüğü bir lig burası Onyekuru bu ligin bugı dır.Her türlü istatistik kasar.

İyi bir muhammed ve onyekuru bu ligte hücum istatiği yapar ciddi anlamda.

Türk oyuncularla TL cinsinden yabancı oyuncularla da sabit dolar cinsinden sözleşme yapılmalı mesela 3 yıllık sözleşme yapılan yabancı ile yıllık 1 milyon dolar maaşı 3 yil boyunca sabit 8,5 TL olarak verilecek şeklinde doların TL cinsinden artması azalması ilgilendirmeyecek

hızlı kanat almayacaksanız lige başlamayalım. babel ve ardayı izlemek için para vermem.

Valla yerli oynatma zorunlulugu oldugundan ben olsam Keremi sag aciga alirdim, sola onyekuru.

Kaan ayhan alinirsa 4141 oynanabilir. Ama o zaman da ondeki 4 lu nun ortasina cok iyi 2 adam bulmak lazim, duran top kullanan, sut, gol , asist tehdidi olan.

Bunu dogru oturtursak banko sampiyon oluruz ligde arka tarafa bakmadan.

Keske kaan ayhan ile mert mulduru alabilsek ama hayal.

Ama aslinda keske şu olabilse;

-------‐--------------------Muhammed---------------------------

Onyekuru--------transfer-------transfer---------Kerem

------------------------------Gedson---------------------------

Yerli transfer----Marcao----Luyindama---Müldür

------------------------------Muslera--------------------------

Gedson 6 ya evrilirse baska bisey olur gercekten. Ama bunu olustursak bile bu kadroda bir sonraki sene yerli sayisini 1, sonraki sene 1 daha nasil artiririz bilemiyorum cidden.

lutfn luyindamali kadrolar yapmayalim

kendi kendini bitirdi cocuk. Kotu bi topcu degil ama kayis koptu daha da yildizi barismaz ft ile. Gecen sene 10M +’ya satabilirdik bas bas bagirdik satin diye

simdi 5-6m bile gelmez gibi. gecen sezon bjk macinda yaptigi hata ile terim sildi tamamen

gerci o hata olmasa simdi sampiyonduk

Dorukhan hala boşta. Orta sahada iyi bir alternatif olabilir. Caulker de boşta.

lutfn luyindamali kadrolar yapmayalim

kendi kendini bitirdi cocuk. Kotu bi topcu degil ama kayis koptu daha da yildizi barismaz ft ile. Gecen sene 10M +’ya satabilirdik bas bas bagirdik satin diye

simdi 5-6m bile gelmez gibi. gecen sezon bjk macinda yaptigi hata ile terim sildi tamamen

gerci o hata olmasa simdi sampiyonduk

Seve seve iyilestiricekler onu. 8 milyon yatirim yapildi ve ilk yil harikaydi. Eski haline dondurulecek.

Kaynaklar kisitliyken yatirim yapilmis ve ilk sene cok iyi olan adamdan vazgecme luksumuz yok. Parlatip satmak lazim seneye. Eger sonraki sene ilk 11 de 4 yerli zorunlulugu olursa luyindamayi satip yerine sag ayakli yerli bir stoper bakariz ki planlari simdiden yapilmali zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt