Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanatsaray olucazSanki tüm mesai kanada harcanıyormuş gibi geliyor bana oysa 1. 2. hatta 3. öncelik orta saha olmalı.
:falcao:Galatsaray, Olympiakos'un 10 numarası Fourtunis için 8 M €'luk teklif yaptı.
Sport Dog Greece
2 ve 3 yok reis, Kerem'den bahsetmiyorsan tabibu ligi çözen üç tip oyuncu var.
1-fizikli, pas istasyonu olan, hava toplarında etkili bitirici forvet
2-savunma arkasına sarkan süratli oyuncu
3-duran top kullanan şutör oyuncu
bu üç adamın olduğu her takım, ne oynarsa oynasın şampiyon olmuştur. en kötü son haftaya kadar iddialı gelmiştir. (elmander-burak-selçuk), (drogba-burak-sneijder), (aboubakar, q7, talisca), (gomis, rodriguez, selçuk), (aboubakar, nkodou, ghezzal) vs vs
diğer parçalar da tabiki önemli ama şu 3 dominant özelliği yakalıyorsan direkt ligi süpürüyorsun.
bizde ilk ikisi var, üçüncüyü de bir alsak olayı çözeceğiz.
3 zaten yok diyorum da, 2 kerem var, onyekuru da olacak dedikleri için onu da var gibi yazdım.2 ve 3 yok reis, Kerem'den bahsetmiyorsan tabi
yunusun bu son şansı fakat bence aklını başına almış gibi adanada düzenli oynadı takıma katkı sagladı kim izlese begendiyunus olmayacak gibi sanki ya, hiç içime sinmiyor. tabi kadroda kalabilir, yerli oyuncu niceliği açısından.