- 26 Kasım 2012
- 186.495
- 261.314
- 5.998
ersin iyiydi umarım aldıkları gk bi işe yaramaz olur horsetaşın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok degil mi? Mac 01.10.19 da oynanmisti. 3 ay sonra nerdeyse 2 sene olacak.
Luyindamayi almayi isteyen kulüp, oyuncu nerdeyse 2 sene önce ve agir sakatligindan önce bir macta gösteri performansa göre bonservis mi ödemesini bekliyorsun?
Biri 6 + 10% pay verirse satilir bence. Orda kendini toparlayip 15e giderse, nerdeyse tûm ödedigimiz parayi cikartmis oluruz.
Adam 94’lü. Piyasa ederi 20 civarı konuşulmuş bir adam.Luyindamayi 2 3 milyona verelim sonra adamı parlatip 15milyona satsinlar bizde izleyelim süper fikir
Bu bizi üzer. Kadroda 30 futbolcu varken 85 denmesini özleriz.Kadrodaki oyuncuları saymayı bıraktı galiba![]()
Üstat küfür icin hangi tarihi belirlemistinbaba siz ne konuşuyorsunuz
Ne kadar genç isim bunlar scoutlar mı önerdi acaba? Fazla bütçe de istemez bunlar hadi inşalex teixeira - hulk-diego costa
NEDEN OLMASIN HAYAT....
sen bile bunu diyosan 3 güne forum çökerBu yönetim de kuru sıkı çıktı
knk bekliyorum temmuz 10a kadar sabretme kararı aldımÜstat küfür icin hangi tarihi belirlemistin
Adam 94’lü. Piyasa ederi 20 civarı konuşulmuş bir adam.
Bu adamı 2-3’e satalım diyen tipler zamanında Bruma’nın ayak gidince onu da 3-4’e satacaklardı. Gördük sonra olanı.
Bruma da 2 sene gitti geldi 9 gol attı 8’i deplasmanda. Bir dünya para kazandırdı.
ersin iyiydi umarım aldıkları gk bi işe yaramaz olur horsetaşın
Sucuk daha pahalı saçmalamayalım.Cileklerden sucuklu yumurtalara kadar dustuk
Allah yardimcin olsunknk bekliyorum temmuz 10a kadar sabretme kararı aldım
Ersini satiyorlar mi?Samsun’dan Nurullah’ı 1 milyon €’ya almışlar.
Abi bugünün özetini geçebilecen mi.Ne kadar genç isim bunlar scoutlar mı önerdi acaba? Fazla bütçe de istemez bunlar hadi inş
Dünün aynısı bi halt yokAbi bugünün özetini geçebilecen mi.![]()
umarım biz de artık böyle gerizekalıları kandırırızErsin malına 7 kağıt veren maldır.
Bu dünya piyasası ne kadar gerizekalı oldu ya