Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ersin iyiydi umarım aldıkları gk bi işe yaramaz olur horsetaşın

Ben olsam Luyindamayı 8 m eurodan aşağı vermem.Ligde ondan iyi stoper çok az.Fizik olarak kimse yanına yaklaşamaz.Sakatlıktan sonra yokuş aşağı gitti.Kendi hataları var ama takım savunmasının da etkisi var hatalarında.Pandemiden sonra takımın başına gelmeyen kalmadı ve futbolcular mantalite olarak bi çöküşe girdiler.O ölü toprağı iyi bir yönetim ve konsantre bir Fatih Terimle atacağımızı düşünüyorum.Kontrat uzatılıp çok iyi bir teklif gelmedikçe en az 1 sezon daha bu takımda olması gerektiğini düşünüyorum.

Cok degil mi? Mac 01.10.19 da oynanmisti. 3 ay sonra nerdeyse 2 sene olacak.

Luyindamayi almayi isteyen kulüp, oyuncu nerdeyse 2 sene önce ve agir sakatligindan önce bir macta gösteri performansa göre bonservis mi ödemesini bekliyorsun?

Biri 6 + 10% pay verirse satilir bence. Orda kendini toparlayip 15e giderse, nerdeyse tûm ödedigimiz parayi cikartmis oluruz.
Luyindamayi 2 3 milyona verelim sonra adamı parlatip 15milyona satsinlar bizde izleyelim süper fikir
Adam 94’lü. Piyasa ederi 20 civarı konuşulmuş bir adam.

Bu adamı 2-3’e satalım diyen tipler zamanında Bruma’nın ayak gidince onu da 3-4’e satacaklardı. Gördük sonra olanı.

Bruma da 2 sene gitti geldi 9 gol attı 8’i deplasmanda. Bir dünya para kazandırdı.

Adam 94’lü. Piyasa ederi 20 civarı konuşulmuş bir adam.

Bu adamı 2-3’e satalım diyen tipler zamanında Bruma’nın ayak gidince onu da 3-4’e satacaklardı. Gördük sonra olanı.

Bruma da 2 sene gitti geldi 9 gol attı 8’i deplasmanda. Bir dünya para kazandırdı.

Bruma 23 yasindaydi giderken. Luyindamanin gercek yasi herhalde suan 30 dur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt