Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncularla fesih konusunu birturlu beceremiyorum el altından para vermek bukadar zor değil falcao Babel hele ki kel tamamen para için duruyorlar anlaşma fesih yoluna neden denemiyoruz anlamıyorum

Hemen ahkam kesmek istemiyorum alternatif olabilir belki ama bizim kadromuz zaten baştan aşağı alternatif oyuncularla dolu. Bize net tahtaya ilk yazılabilecek ilk 11 oyuncusu lazım. Şimdi bakıyorum kadroya 1-Muslera 2-Marcao 3-Mustafa Muhammed 4-Kerem Aktürkoğlu 5-Emre Kılıç (4 ve 5 numarayı da iyi niyetle yazıyorum bazıları ilk 11 koymaz).

Şimdi mesela bu çocuk Kerem'i kesebilir mi? Bence hayır. İlk 11'in banko sağ kanadı olabilir mi? Net olarak hayır. Yani BAY da alternatif olabilecek bir oyuncu. Belki gelecek için çok iyi olur belki süper olacak ama artık bizim net 11 oyuncularına ihtiyacımız var.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Y sınırı olması dediğin gibi kötü. Bence hoca da çok tutmuyor kendisini. Hak veriyorum maalesef. Çok pasif. Bir daha geçen seneye kadar 3. ligde oynayan Kerem'e bakıyorum, bir de Emre'ye... Sanki 3. ligden gelen Emre gibi. Bu kadar ürkek ve garantici olunmaz yav.
Sol iç oynamasının da etkisi var bunda ama, Sivasta sağ kanatta serbest oynuyordu.

Baris, Yunus, Ogulcan
Kerem, Henry
Mohamed, Transfer, Babel

Hücum rotasyonu olarak yeter bir sezon icin. Orta saha ve defansa baya yabanci yeri bos kalmis olur.

Barışa 21 yaşındaki babel diyenler var, doğru mu bu yorum oyuncuyu daha iyi tanıyanlar?

Sirada burak ince var.fiyat dustu diyolardi 2 hafta once,haber gonderdiler diyolardi.🤟

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt