Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.542
- 18.773
- 1.398
Keçiören Başkanı BeinSports’da Canlı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli sağ bek mi var yav TR'de
koitaya o parayı gömeceklerine ustune ekleyip bu herifi almak daha mantıklı olurmuşMaaş talebi yüksekmiş. İtalya’da ne kadar alıyor bilmiyorum ama Ts’den 2,5 milyon € istemiş. Belki Türkiye’ye gelirsem bu paraya gelirim kafasındadır.
Top class bir adam cidden şart kapanan takımları Kerem, BAY, Oğulcanla vs aşmak imkansız. Orta sahaya ve sağ kanada ciddi kalite katacak adamlar lazımSağ tarafa inceci şart.
rizede yas kucultme olayları cok yaygınYalnız bu Barış'ın fiziği iyi gibi ha
Yaşıtları gibi değil
kjaer'i artik imkansiz milan dan cikarmak. italyanlar kaptanlik vermeyi bile dusunuyorlar...O halde hemen kadro;
---------------Muslera-----------
-----Kaan------Kjaer-----Marcao
BAY---Florentino---Gedson---Emre K.
---Berghuis---Mustafa---Kerem---
y. kürek gibi sankiKaç para Ulan bir bunyamin
Yerli sağ bek mi var yav TR'de
Emre Ersoy ortaya üçlü çektir tayfayay. kürek gibi sanki
Çok yetersiz buluyorum sakatlanmasa dahi istemezdim. Bünyamin daha potansiyelli ve iyi bir oyuncu.ismail sakatlanmasaydı hiç kasmadan yapıştırabilirdik sağ beke. şu an sanmıyorum onu alacağımızı ha ben olsam yine alırım.
Abartmaya gerek yok.O kanatta Kerem de oynar.Orta göbeğe yuklenmeliyiz.1 kanat daha lazım babel ve arda ya güvenip yola çıkılmaz hatta babel e yol versek çok iyi olur
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi