Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 sene sonra ilk 11 de 5 yerli olmak zorunda, mecburen uyum sağlayacağız. O yüzden Barış Alper Yılmaz gibi hamleler olmalı, denemeliyiz. Sadece bu yılı değil önümüzdeki yılları da düşünmeliyiz. Bu yıl 3 sonraki yıl 4 yerli olacak 11de, sonra 5.

Bizim asıl Falcao ve Feghouli'den çıkış yapmamız lazım bir şekilde.

Onye'yi cidden 2.5'a alırsak GS tarihinde Cavanda olayında kazıkladığımız S. Liege'den sonraki 2. kulüp olur Monaco.

Gerçekten Onyekuru'nun yerine başka alternatiflere yönelmekten yanaydım hem son 2 kiraladığımız dönemde istediğimiz seviyenin uzağında olduğu için hem de çok bariz eksikleri olduğu için ama kadar defoları olursa olsun Onyekuru 'nun sahaya çıktığı zaman koşup rakipleri bozması bile 2.5 mil. € 'dan fazla eder

barış alperin fm profili var mı baylar
merak ettim bakalım fbye nasıl bi oyuncu kaptıracaz inceleyelim

300 milyon Lira lazimken, umarim 2 milyon € falan vermemistiriz bir 1. Lig topcusuna.

Sağ bek Bünyamin Balcıysa bence ilk 11'i kapar Yedlin'den sessiz sedasız gelen ve izlediğim çoğu maçta beğenmiştim kendisini bazı maçlarda orta sahada oynamıştı kendisi. 1-2 milyon + Sekidika+ jimmy gibi takas ile çok iyi hamle olur.

2 sene sonra ilk 11 de 5 yerli olmak zorunda, mecburen uyum sağlayacağız. O yüzden Barış Alper Yılmaz gibi hamleler olmalı, denemeliyiz. Sadece bu yılı değil önümüzdeki yılları da düşünmeliyiz. Bu yıl 3 sonraki yıl 4 yerli olacak 11de, sonra 5.

Bizim asıl Falcao ve Feghouli'den çıkış yapmamız lazım bir şekilde.
Yani biz şu anda sadece 8 yabancı özeline konuşuyoruz işte Kerem Taylan Emre Kılınç var elimizde gelirse Kaan 'ı kullanırız diye düşünüyoruz da yabancı sayısı her geçen sene düşecek bu yüzden Barış Alper Yılmaz gibi Bünyamin Balcı gibi bundan 2-3 sene sonrasında da kullanabileceğimiz oyunculara yönelmek bence hiç saçma değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt