- 19 Şubat 2009
- 22.502
- 4.066
- 2.483
Çapraz bağlarını koparmasaydı keşke.İsmail'i 10 maç izleyen olduğunu sanmam.
O konuda en doğru yorumu @Osman Çevik yapar, Bursa'yı önceden iyi bilirdim de artık o kadar hakim değilim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çapraz bağlarını koparmasaydı keşke.İsmail'i 10 maç izleyen olduğunu sanmam.
O konuda en doğru yorumu @Osman Çevik yapar, Bursa'yı önceden iyi bilirdim de artık o kadar hakim değilim.
Cidden onyekuru gibi fırsat kaçmamalı.Babel ve feghouli gider.onyekuru ve berghuis (yarmolenko)insallah![]()
O konuda yanılmışım.@Umut Şimşek le görüşmüştü en son ona soralım

Yoo secimden beri dedigi her sey iyidiBu yalancı
Gs demek ua demek, yanlismiyim füns? @Ünsal VardarGalatasaray dedim, ua değil Sayın Ünsal
OkGs demek ua demek, yanlismiyim füns? @Ünsal Vardar
Paf liginde mi?Burak İnce , Gökdeniz Bayrakdar ve Batuhan Kör de gelse keşke ligin en potansiyelli kadrosu oluruz
Ah o Keita ah o papito öylesi gercekten piyasa da yokKeita vari bir adam lazım bize.Onyekuru değil.
Salim Manav 3 ay önce falan verdiBarış haberini ilk veren yakup çınardı ileriki haberlerde dikkate almakta fayda var.
Zekiyi lille de oynamaya basladiktan sonra duydum, nasil istedigin halde diyorsun ya? Öyle bi haber ciktiysa linkini alayim. Sonra porto cin/japon 2liginden hulku bulup cikarinca biz niye böyle olamiyoruz derler. Belki gelip estirecek ve biz 1.5 az bile vermisiz diyecez. Ne biliyorsun??Zeki’yi de Çağlar’ı da istediğin halde alamadın. Dahası Ali Akmanı da alamadın. Çünkü bu oyuncuların kalitesi belliydi zaten. Yaptıkları ortadaydı. Ancak BAY belli değil ve gelmiş 21 yaşına ve 1,5 milyon para veriyorsun. Mesela kerem Erzincan -BJK kupa maçında kendini belli ettirdi ve dahası belli başlı özellikleri olan biri, ayrıca 0 bonservis ile geldi.. bu tip topçulara eyvallah.. peki BAY hangi maçı ile rüştünü ıspatladı da 1,5 milyon avro veriyorsun?
Onun gibi dolu topçu var 1. Ligde ve değerleri 1-1,5 milyon TL, avro değil.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu dediğin orta-üst seviye Avrupa ligeri için kesinlikle doğrudur. Ancak ülkemizde oynanan futbol, tempodan çok daha fazla fiziksel temasa prim tanıdığı için genç futbolcuların 22-23 yaşından önce üst seviyeye yükselip tutunabilmeleri çok zor maalesef, fiziken eziliyorlar...92li biliyordum benim hatam. 18 yaşından sonra gelişim olur ama çok az. Kastım bu. Çok takılma isimlere..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi