- 1 Mayıs 2018
- 58.641
- 49.421
- 3.873
yaş ufaltmasyon olabilir ewt
hayri agabey keyifler nasil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaş ufaltmasyon olabilir ewt
forma rekabeti iyidir rengim kerem-barış-yusuf özellikle böyle genç futbolculardan alacağımız verimi arttırır geçen sene keremin gösterdiği gelişim ortadaBarış, Aytaç, Alparslan ile 3 tane rotasyon oyuncusu almış olduk. Barış transferine karşı değilim ama bu transferin abartılmasına karşıyım. İlk 11e sağlam 3-4 oyuncu alalım sonra bu transferleri alkışlarım. Mesela kanat için kadromuzda 10 tane rotasyon oyuncusu oldu AMA gözü kapalı yazacağım kimse yok, aynısı ortasaha içinde geçerli. Gelirse Gedson 1.banko olur. Kanat için hepsini toplasan eh işte dersin.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hayri agabey keyifler nasil
dransfer beklemekteeh işte b.b. senden
Ne Barışmış diyecek bir şey yaşanmadı zaten kiNe barismis arkadaş kamp sonrası kiralık gider fazla abartmayın
GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Barış alperi sene ortası adı geçince 2-3 maç izlemiştim pek sağlıklı olmaz ama dümdüz bir adam gibi geldi ... Mesela Burak ince safi bir yetenek ama fiziki olarak çok geride olduğu için kendini fazla gösteremedi zamanla aldığı süreler de azaldı topa vuruş şekli szoboslai gibi diyebilir ama barışın bu tarz göze batan bir özelliğini göremedim fiziksel olarak iyiydi sadece..
Barış alperi sene ortası adı geçince 2-3 maç izlemiştim pek sağlıklı olmaz ama dümdüz bir adam gibi geldi ... Mesela Burak ince safi bir yetenek ama fiziki olarak çok geride olduğu için kendini fazla gösteremedi zamanla aldığı süreler de azaldı topa vuruş şekli szoboslai gibi diyebilir ama barışın bu tarz göze batan bir özelliğini göremedim fiziksel olarak iyiydi sadece..
- 1.5 milyon euro dogru degil
- Rakamlar pazartesi netlesecek
- Baris’i isteyen kuluplerden 3 milyon euro istemisler ama o parayi veren olmamis
- Baris’in transferinde futbolcu alisverisi ve bonuslar olacak
Değerli adminim saygı duymakla beraber , Diagne’de lig içinde en iyi ceza sahasında gol pozisyonu alan , bitirici bir forvetti ama yetmiyordu. Korkarım bu arkadaşa da yetmeyecek. En azından attığı gollerdeki pozisyonları biz 3 maçta bir yakalıyoruz.defans arkası attığı koşular
son vuruşları
topla koşuları gayet iyi.
çalımcı ve pasör bir herif değil ama.
doğru gelişimi gösterirse gayet iyi noktalara gelebilir.
bence imkansız oOğulcandan çok daha mı iyi bu çocuk
Uyuyordum laVer kırmızı? @Mehmet Mehmetoglu
defans arkası attığı koşular
son vuruşları
Son vuruşları çok da iyi değil adminim, kalenin yerini biliyor ama bitiricilik konusunda eksikleri var. Çok ezbere vuran bir futbolcu. Ama bu futbolcuyu farklı kılan şey zaten fizik kalitesi ve defans arkasına yaptığı zeki koşuları. Eksik yönlerini çalışarak giderir. Topu çok hızlı rakip kaleye taşıyor. Bakalım, hayırlısı olsundefans arkası attığı koşular
son vuruşları