Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salih uçanı elden kaçırmamızı mc yönetimine bağlıyorum

kaan ozan marcao pva

florentino gedson

paulinho

makarov mostafa onye

yapın bunu ligde taylan,aytaç,kerem,halil kim iyiyse o oynar

Bu Yakup Çınar'ın yeni yönetimde akrabası var galiba, Mami'nin geliş gününü ve Barış Alper'i ilk o duyurdu. Takibe alalım bakalım.

topla gidebilen, asistçi bir kanat bulmamız lazım. geçen sene hücumda çok sıkıştı oyunumuz. hiç genişlik katamadık. muhtemelen ligde en az adam eksilten takımlardan biriydik. oğulcan'a top atıp birebir oynamasını bekledik bazı maçlarda.
rodrigues gibi aslında çok da iyi adam eksiltemeyen ama müthiş atlet bir adam bile çok işimize yaramıştı.
eski maçların özetine bakarken performansı bir kez daha dikkatimi çekti. şu maçta da çok iyi oynamış. bunları yapacak adam şu anda yok elimizde.
2017-2018 Galatasaray 5-0 Bursaspor maç özeti tr.beinsports.com

topla gidebilen, asistçi bir kanat bulmamız lazım. geçen sene hücumda çok sıkıştı oyunumuz. hiç genişlik katamadık. muhtemelen ligde en az adam eksilten takımlardan biriydik. oğulcan'a top atıp birebir oynamasını bekledik bazı maçlarda.
rodrigues gibi aslında çok da iyi adam eksiltemeyen ama müthiş atlet bir adam bile çok işimize yaramıştı.
eski maçların özetine bakarken performansı bir kez daha dikkatimi çekti. şu maçta da çok iyi oynamış. bunları yapacak adam şu anda yok elimizde.
2017-2018 Galatasaray 5-0 Bursaspor maç özeti tr.beinsports.com
Stattaydim bu mac. Hallac pamugu gibi atmıştı bursa savunmasini. Ayrica macionun notunu da bu mac da vermistim. Batalla bazi pozisyonlarda rezil etmisti

Salih ozcan👊 burak ince✊ eren dinkci🤟 ercan kara🤚ismail cokcalis👍

Galatasarayin cocugu eren dinkci neden aciklanmadi hala

Ayni oyunculari aliyoruz bu oyuncular beni heycanlandirmiyor diyorlar.Ulan Gedsona heycanlanmyiyorsan hix heycanlanma zaten.Cocuk gecen sene kendini toparlayinca cok net fark yaratti bu sene gol ve asist sayisida yukselecek bence.Yaninada onun gibi tempolu birini bulursak onlerine olgun ni 10 numsra koyabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt