- 2 Temmuz 2011
- 140.010
- 60.148
- 5.628
Tahminim 1 temmuz -9 temmuz arasi gedson ve florentino aciklanir.9 temmuz ve 13 temmuz haftasi fazlaca mutlu oluruz diye düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göz doktoruna randevu al öyle izle
55'te bi asisti var
Beyazlarda 11 numara sağ açıkta
Hasic'e benziyor biraz stili sanki. Biraz daha hızlı ve oyuna daha çok katılanı
hayal satmayalım lütfenTahminim 1 temmuz -9 temmuz arasi gedson ve florentino aciklanir.9 temmuz ve 13 temmuz haftasi fazlaca mutlu oluruz diye düşünüyorum
Ben hayal satmam.tahmin diyoruz.baska tahminlerimde var ama yasayip gorelim.burak elmas yine floryaya gelse de,endami ile bi salinsa şöylehayal satmayalım lütfen
Kaynak renktaş? Şu an bonservissiz herhalde.Gençler Joshua King...
Kaynak yok süper olur tam aradığımız topçu hızlı güçlü hafif sakat geçen sezon gol-asist üretememiş falan ama bizimle birlikte çıkışa geçer menajerliği de rogonmuşKaynak renktaş? Şu an bonservissiz herhalde.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bunyamin iyi degil benceNando
bünyamin Kaan Marcao PvA
florentino
paulinho Gedson
kerem mo onye
Terim bayılır bu tip topçularaBeğendin mi ustat bize ıster misin
O takımdan popescu da buyuk yetenek ama herifler ederinin 3 kati para istiyorlar her ikisi icin de.Terim bayılır bu tip topçulara
Akıyor herif hem de solak gelsin
10-15 yazmışlar eğer gerçekse beğenmemin pek bi manası yok
Deneyecegiz. Olmazsa taylan oynar, baris oynar felan felanBunyamin iyi degil bence
En az 2m isterler bence zor goruyorum o transferiDeneyecegiz. Olmazsa taylan oynar, baris oynar felan felan
Onyeden çıkarsa tabiO takımdan popescu da buyuk yetenek ama herifler ederinin 3 kati para istiyorlar her ikisi icin de.
Terim israrci olursa morutanda 7 8e bitebilir diyorum ben.
İsmini beğenmiyor musunSacma yani