Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan ne potansiyelli futbolcu isimleri geçiyor bizimle. Burak İnce,Batuhan Kör,Morutan,Florentino vs. Hepsi gelsin. 96-2000 jenerasyon yakalarız. Ben özellikle Burak İnce’nin gelmesini çok istiyorum.
Burak inceyi ne kadar izledin ustat. Ben ne zaman altinordu macini acsam yedekti. Umit millide de yedekti. Bir iki macini anca izleyebilmisimdir. Kumasi iyi de emin olamadim pek

Paulinho çok klas futbolcu ama yaşı itibari ile gelmesini pek istemiyorum. Hele hele 3 milyon hiç verilmez. Bu paraları maaş olarak artık veremeyiz.

Burak İnce Leverkusen diyorlar, bu kadar potansiyeli varsa bize yedirmezler. En kötü Fenerbahçe alıp Türk futbol tarihinin geleceğine damga vuracak bir genci daha yok eder.

Kaan, Paulinho, Gedson, Onyekuru, Barış, Halil, Luis ve 1 adet sol bek ile transferi tamamlarsak iyi bir iş yapmış oluruz bence.

Çok fazla uçup kaçmaya gerek yok. Kadronun eksikleri belli. Bu oyuncular çok büyük ölçüde bunları kapatacak kalibredeler.

Burak inceyi ne kadar izledin ustat. Ben ne zaman altinordu macini acsam yedekti. Umit millide de yedekti. Bir iki macini anca izleyebilmisimdir. Kumasi iyi de emin olamadim pek
Valla kardeşim bende izlediğim maçlarda yedekten girdi hep. Ama büyük potansiyel eleman. Özellikle alt ligte bi kaç futbolcu için takip ettim takımlar oldu. Bursaspor,Altınordu filan. İsmail,Burak,Ali Akman,Batuhan,Emirhan vs.

Kaan, Paulinho, Gedson, Onyekuru, Barış, Halil, Luis ve 1 adet sol bek ile transferi tamamlarsak iyi bir iş yapmış oluruz bence.

Çok fazla uçup kaçmaya gerek yok. Kadronun eksikleri belli. Bu oyuncular çok büyük ölçüde bunları kapatacak kalibredeler.
Şu Tunuslu ortasahayı da alacaklar galiba.

psv maçı 11 i : çipe-yedlin-luyindama-marcao-taşdemir-aytaç-ömer-kılınç-babel-feghouli-mostafa

Burak İnce Leverkusen diyorlar, bu kadar potansiyeli varsa bize yedirmezler. En kötü Fenerbahçe alıp Türk futbol tarihinin geleceğine damga vuracak bir genci daha yok eder.
Fener bu saatten sonra alsa alsa kafasını alır. Ali denen zengin bebesi batırdı kulübü, farkında değil. Aziz haklıydı, uyardı ama onu da anlamadılar.

Orada ben kaziktan mi bahsettim yoksa "Alt liglerden aldigimiz oyuncular tutuyor " diyen arkadasa tutmayan cok yakin bir ornek mi verdim Sekidika yi ornek gostererek?

Ah bi de gözümüzle okuyabilsek !
Nekadar cok örnek vermizsin. Sekidika tutmadi diye baris da mi tutmicak?. Arkadas genelleme yapmis. Her gelen kesin tutar dememis...

16126.jpg

Kaaaaaaaaaaannnnnnnnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt