Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.595
- 104.476
- 5.238
Doğruysa çok çok iyi fiyat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boşa atarım demiş, yetişir inşallahArda transferi psv maçına yetişir umarım.
Aldığı her oyuncu tutan bir takım gösterir misin evrende?
Hayirli olsun
Burak inceyi ne kadar izledin ustat. Ben ne zaman altinordu macini acsam yedekti. Umit millide de yedekti. Bir iki macini anca izleyebilmisimdir. Kumasi iyi de emin olamadim pekUlan ne potansiyelli futbolcu isimleri geçiyor bizimle. Burak İnce,Batuhan Kör,Morutan,Florentino vs. Hepsi gelsin. 96-2000 jenerasyon yakalarız. Ben özellikle Burak İnce’nin gelmesini çok istiyorum.
Valla kardeşim bende izlediğim maçlarda yedekten girdi hep. Ama büyük potansiyel eleman. Özellikle alt ligte bi kaç futbolcu için takip ettim takımlar oldu. Bursaspor,Altınordu filan. İsmail,Burak,Ali Akman,Batuhan,Emirhan vs.Burak inceyi ne kadar izledin ustat. Ben ne zaman altinordu macini acsam yedekti. Umit millide de yedekti. Bir iki macini anca izleyebilmisimdir. Kumasi iyi de emin olamadim pek
Şu Tunuslu ortasahayı da alacaklar galiba.Kaan, Paulinho, Gedson, Onyekuru, Barış, Halil, Luis ve 1 adet sol bek ile transferi tamamlarsak iyi bir iş yapmış oluruz bence.
Çok fazla uçup kaçmaya gerek yok. Kadronun eksikleri belli. Bu oyuncular çok büyük ölçüde bunları kapatacak kalibredeler.
Polinyonun yillik 3mden 2 yıllığına gelmesi uygundur. 3 yıl falan vermezler ins.Ikisi de gelsin
Şu Tunuslu ortasahayı da alacaklar galiba.
AynenDoğruysa çok çok iyi fiyat
Fener bu saatten sonra alsa alsa kafasını alır. Ali denen zengin bebesi batırdı kulübü, farkında değil. Aziz haklıydı, uyardı ama onu da anlamadılar.Burak İnce Leverkusen diyorlar, bu kadar potansiyeli varsa bize yedirmezler. En kötü Fenerbahçe alıp Türk futbol tarihinin geleceğine damga vuracak bir genci daha yok eder.
Nekadar cok örnek vermizsin. Sekidika tutmadi diye baris da mi tutmicak?. Arkadas genelleme yapmis. Her gelen kesin tutar dememis...Orada ben kaziktan mi bahsettim yoksa "Alt liglerden aldigimiz oyuncular tutuyor " diyen arkadasa tutmayan cok yakin bir ornek mi verdim Sekidika yi ornek gostererek?
Ah bi de gözümüzle okuyabilsek !
Muthis yorum