Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan, Paulinho, Gedson, Onyekuru, Barış, Halil, Luis ve 1 adet sol bek ile transferi tamamlarsak iyi bir iş yapmış oluruz bence.

Çok fazla uçup kaçmaya gerek yok. Kadronun eksikleri belli. Bu oyuncular çok büyük ölçüde bunları kapatacak kalibredeler.

Renktaş bu dediklerin gelirse zaten los galacticos oluruz

Florentino-Paulinho-Gedson

Kerem/BAY - Onyekuru

Mohamed

Efsanevi bir kadro olur ama bunu yapabilmek için sağ bekin yerli olması lazım Yabancı sınırından dolayı

Muslera

Yerli sağ bek- Kaan-Marcao-Moreno

Kaan ile Marcao stoper hattı kafamda soru işareti ayrıca..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş bu dediklerin gelirse zaten los galacticos oluruz

Florentino-Paulinho-Gedson

Kerem/BAY - Onyekuru

Mohamed

Efsanevi bir kadro olur ama bunu yapabilmek için sağ bekin yerli olması lazım Yabancı sınırından dolayı

Muslera

Yerli sağ bek- Kaan-Marcao-Moreno

Kaan ile Marcao stoper hattı kafamda soru işareti ayrıca..

Ben 3 yerli olarak Taylan, Kerem ve Kaan’ı düşündüm ideal 11’de. Kerem’in artık ilk 11 potansiyelinde olduğunu düşünüyorum.

Ben 3 yerli olarak Taylan, Kerem ve Kaan’ı düşündüm ideal 11’de. Kerem’in artık ilk 11 potansiyelinde olduğunu düşünüyorum.

Bence elimizde Yedlin ve omar var ki omar ın nasıl döneceği muamma belki hiç dönmeyecek, Yabancı hakkını da Yedlinden yana kullanmaktansa herhangi bir yerli sağ bek Yedlin kadar oynar diye düşünüyorum, yerli bir sağ bek bakmamız lazım bence

Hoca da bir zahmet oyuncuların performansını yukarıya çıkarmaya çalışsın. Geçen yıl bir çok adam potansiyelini sahaya yansıtamadı.

Barış Alperi izledim müthiş bir yetenekmiş. Umarım transfer bitmiştir.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu transfer alper potuk gibi yarın gs ile görüşeceğiz deyipte sabahı son dakika alper potuk feneve sattık açıklaması yapılma durumu olmaz umarım.bazı klüp başkanları f5 li.mesela rize yeni başkanı bu kesin yapar diyebilirim.bu keçiören başkanı umarım şahsiyetsiz haysiyetsiz çıkmaz.

Paulinho cok kalite dogru ama avrupada en iyi takimlarda oynamis donmus cine gelmis 33 yasina burda ne kadar kasar bilemedim ismi ronaldo degilse o yasta hic bir oyuncu gelmesin

Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, "Burak Elmas ve beraberindeki yöneticiler Barış Alper Yılmaz için kulübümüze gelip gitti ve belli şartlar üzerinde anlaşma sağladık. Pazartesi günü Galatasaray ile resmi anlaşma imzalayacağız.” dedi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine herkes bize gelmeye basladi !!

Bu palavralarla dolu donemi sevmiyorum. Takipci kasmak icin en ideal kitle GS taraftari dijitalde en kalabalık, en aktif topluluk olmamizdan oturu.

En cok palavra da bizim hakkimizda o yuzden!

Serdar Ali dün Fatih Terim’in yardımcılığı için Di Livio ismi verdi. Laf arasında inşallah doğrudur diye. Var mı böyle bir haber

Hoca bir kanadı Kerem diğer kanadı Barış yapacak onları da Babel ile destekleyecek sanırım. Ortaya da Gedson ve Florentino gibi dinamik isimleri düşünüyor. Bu mantalite ile her zamanki gibi önde baskı pres oyununu sahneye sunacak. Kaan Ayhan bu sisteme katılırsa Marcao ile beraber top kullanma becerimiz de artacak. Umarım transferler gerçekleşir. Özellikle beklerden biri üst düzey olmalı. Diğeri idare etse de olur. Heyecanlanmamak elde değil. Yıldız vs istemiyorum. Şu dinamik kadro kurulsun yeterli.

Bahsi geçen gencolarin fm profillerinide paylasiniz baylar

Gercekten yedlin ve Omardan derhal cikmak lazim

bizim mariano tarzı bi bek bulmamız lazım.esasında çok para olayı olmasa marcelo ve eğer karaktersizlik etmezse paulinho ilk 11 de iki tane olgun yaşta olgun futbola sahip oyuncu olması faydadır.liderlik vasfı ve özellikle marcelo bu konuda iki adım önde görüyorum.çok faydalı iki sezon geçirebiliriz.mesela feg ve falcao ciddi para alıyorlar.bu ikisinin yerine marcelo paulinhoya verilse iki sene büyük katkı alacağımıza inanıyorum.

haa birde di mariada olsaydı 3 baba oyuncu gerisi asker.marcelonun 60 metre ters kanada di marianın ayağına indireceği topla girilecek gol pozisyonlarının tr liginde haddi hesabı zaten olmaz kısmetse,cl de de çok katkılarını görürdük.ama tabii imkansız.anca bu üçlüden birine para kıyılabilir şuanki durumumuzla

Hoca bir kanadı Kerem diğer kanadı Barış yapacak onları da Babel ile destekleyecek sanırım. Ortaya da Gedson ve Florentino gibi dinamik isimleri düşünüyor. Bu mantalite ile her zamanki gibi önde baskı pres oyununu sahneye sunacak. Kaan Ayhan bu sisteme katılırsa Marcao ile beraber top kullanma becerimiz de artacak. Umarım transferler gerçekleşir. Özellikle beklerden biri üst düzey olmalı. Diğeri idare etse de olur. Heyecanlanmamak elde değil. Yıldız vs istemiyorum. Şu dinamik kadro kurulsun yeterli.

Dunku avusturyadan sonra bende ayni seyi dusunmeye basladim. Dinamizim gercekten cok onemli. Aradaki makasi sadece dinamik iyi bir takimla kapatabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt