Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paulinho cok kalite dogru ama avrupada en iyi takimlarda oynamis donmus cine gelmis 33 yasina burda ne kadar kasar bilemedim ismi ronaldo degilse o yasta hic bir oyuncu gelmesin
Valla söylediklerinin her kelimesine katılıyorum. O yaşlarda gelecek futbolcunun sneijder, drogba ayarında olması lazım. Listedeki yabancı isimler arasında beni en çok heyecanlandıran bazoer, hem daha genç, hem ayaklarına hakim hem de biraz F. Melo kafasında. Maçların seyircili olacağını da düşünürsek bizi coşturabilecek bir isim gibi.

Yabancı saçmalığı olduğu sürece bu genç yetenekleri almalıyız ve gerekli süreleri kendilerine vermeliyiz. Hocanın yapması gereken gençleri bu zorlu dönemlere iyi hazırlaması olacaktır.

G.tumuze mi sokacaz olm o kdr kanat oyuncusunu. Onyekuru da gelecek muht.

Yunusta var bizde bu sene rotasyonda kalmalı sağ kanat için

feg babel arda bunlar bu senede kalsalar bile kısmetse seneye yoklar.o yüzden bence doğru zamanda yatırım yapıldı.emre kılınçı zaten hoca kanat oynatmıyor sol içte oynuyor.yanlış değilsem işte seneye oğulcan yunus akgün kerem ve alınırsa kuru ve bu barış alper.kuru dışında hepsi yerli ve şöyle bi durumda var bir baktın sene sonu keremi sağlam paraya sattık.veya bu barışı güzel paraya sattık mesela,olmayacak bişey değil.

Valla söylediklerinin her kesilmesine katılıyorum. O yaşlarda gelecek futbolcunun sneijder, drogba ayarında olması lazım. Listedeki yabancı isimler arasında beni en çok heyecanlandıran bazoer, hem daha genç, hem ayaklarına hakim hem de biraz F. Melo kafasında. Maçların seyircili olacağını da düşünürsek bizi coşturabilecek bir isim gibi.
Mesela gomisin oyun karakteri vardi hali sahada gazozuna top oynasa kazanmaya oynar melo sneijder drogba oyun karakteri olan yenilgiyi kabul etmeyen tipler paulinho bence oyle degil cinde cok macina denk geldim kafasina gore takiliyordu

Diyeceksiniz orasi cin ligi ozaman arap ligindeki gomise bakin topu yiyecek adam yanlis transfer olur gibime geliyor

Burak ince işi olmaz bence çünkü altınordu takımının başkanı ruh hastası boyutunda fenerli yalı bebesi istesin anında paketler

Paulinho cok kalite dogru ama avrupada en iyi takimlarda oynamis donmus cine gelmis 33 yasina burda ne kadar kasar bilemedim ismi ronaldo degilse o yasta hic bir oyuncu gelmesin
Paulinho prime zamanında gitti Çin'e Çin'den barcaya gitti öyle oynamadan da dönmedi 44 maçta 9 gol attı sonra aynı takıma geri döndü paulinho gelme durumu varsa 2.5 milyon civarı bir yıllık ücretle hemen gelsin ben genç futbolcuları çok severim ama hala dipdiri tecrübeli yıldız oyunculara hayır denmez

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak Elmas son röportajında bu yılın ve önümüzdeki yılların planlarını konuştuk dedi. Daha önce transfer konusunda hiç duymadığımız bir ifade. Benim anladığım hemen gelip oynayabilecek adamların yanına, Burak İnce gibi birkaç sene içinde yararlanabileceğimiz oyuncu transferleri de düşünüldüğü için böyle dedi. Alıp kiraladığımız oyuncular görebiliriz bu dönem.

Mohamed
Viska-Polinyo-Gezzal
Aytac-Gedson

Viska, polinyo, gezzal 3lusu 40 gol 40 asist yapacak potansiyalde olup yıllardır yaşadığımız kabızlığa son vereceklerdir. HO.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt