Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nando
Hysaj Kaan Marcao PvA
florentino
gedson paulinho
baris mo kerem

cok mu zor..

Muslera
Hysaj - Marcao - Kaan - PvA
Aytac - Gedson
Kerem - Texeira - Yarmolenko
Mohammed​

Şimdi şöyle bir sıkıntı var. Eskiden yabancı sınırı varken kaliteli Türk oyuncular Türkiye'de kalıyorlardı daha fazla para kazanmak için. Fakat şimdi hem bizde eskisi kadar para verecek bütçeler yok ve yurtdışında da buradaki kadar fazla para kazanıyorlar hem de artık futbolcular vizyonlu. Gidip yurt dışında oynayıp daha iyi yerlere gelebileceklerini biliyorlar ve yurt dışında yaşayacağın her şehir Türkiye'deki herhangi bir şehirden daha iyi olduğunu biliyorlar. İnsanımız insan değil şehirlerimiz şehir değil. Kendini düşünen gidiyor dışarıya.

Bunu neden anlatıyorum? İyi ve genç potansiyeller artık büyük takımlara gelmez eski sınır zamanları gibi. Çok daha kötü olacak durum. Yabancı sınırı olmadığında Türkler yurt dışına rahatça gidebiliyorlardı ama şimdi yabancı sınırı olduğunda da kaçıyorlar. Artık bunu durdurmanın bir yolu yok. Her türlü ikinci sınıf yerlilere kalıyorsunuz burada. İyi yerlilere yabancılar çöküyor.
çözüm önerin nedir tevfik

Bende yorum yapayım.

Feghouli:yetenek var kafa karıştırıyor tek maçla karar vermek istemiyorum.
Babel:Yetenekli oyuncumuz yaşlı ama istekli.
Ali Yavuz:Biraz daha iyiydi bu maç ama çok erken onun için.
Yunus Akgün:Bugün bir numarasını göremedim. Kornerlerden başka.
Ömer Bayram:Yeni sözleşme uzatılmış oyuncumuz ortasahayı iyi yedekler.
Arda:Normal oyununu oynadı kaptan.
Emre Taşdemir:Beğendiğim bir oyuncu sakatlık olmasa çok çok iyi yedek.
Luyindama:Bu sezon eski luyindamayı görecek gibiyiz.
Alpaslan:Yedek stoperi iyi yedekler.
Aytaç:Abartmadan attığı 2 gol biraz şans eseri. Ama top kapmaları,pas araları, sakinliği falan iyiydi.
Yedlin:Yolla abicim bunu.
Oğulcan: Maçtaki en kötü isimlerden.
Emre kılınç:Bayılıyorum bu adama.
Sekidika: Fena değil basit pasları vermeyi öğrenmiş yaptırdığı penaltı değil zaten. Birkaç maç daha görmek lazım.
Erkan süer: çok oynamadı ama topla ilişkisi iyi.
Mohammed:Geri dön kara çiçeğim.

Bu sezonda yalan olacak gibi bir his var içimde. Gelen duyumlar bile yalan çıkıyor. Yalan haber yapan yalanına inanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt