- 13 Ekim 2014
- 109.834
- 59.165
- 4.708
Nando
Hysaj Kaan Marcao PvA
florentino
gedson paulinho
baris mo kerem
cok mu zor..
Hysaj Kaan Marcao PvA
florentino
gedson paulinho
baris mo kerem
cok mu zor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evetNando
Hysaj Kaan Marcao PvA
florentino
gedson paulinho
baris mo kerem
cok mu zor..
Nando
Hysaj Kaan Marcao PvA
florentino
gedson paulinho
baris mo kerem
cok mu zor..
Hysaj pva paulinho bonservissiz..
çözüm önerin nedir tevfikŞimdi şöyle bir sıkıntı var. Eskiden yabancı sınırı varken kaliteli Türk oyuncular Türkiye'de kalıyorlardı daha fazla para kazanmak için. Fakat şimdi hem bizde eskisi kadar para verecek bütçeler yok ve yurtdışında da buradaki kadar fazla para kazanıyorlar hem de artık futbolcular vizyonlu. Gidip yurt dışında oynayıp daha iyi yerlere gelebileceklerini biliyorlar ve yurt dışında yaşayacağın her şehir Türkiye'deki herhangi bir şehirden daha iyi olduğunu biliyorlar. İnsanımız insan değil şehirlerimiz şehir değil. Kendini düşünen gidiyor dışarıya.
Bunu neden anlatıyorum? İyi ve genç potansiyeller artık büyük takımlara gelmez eski sınır zamanları gibi. Çok daha kötü olacak durum. Yabancı sınırı olmadığında Türkler yurt dışına rahatça gidebiliyorlardı ama şimdi yabancı sınırı olduğunda da kaçıyorlar. Artık bunu durdurmanın bir yolu yok. Her türlü ikinci sınıf yerlilere kalıyorsunuz burada. İyi yerlilere yabancılar çöküyor.
Güven. En kötü babelin varbaris ve kerem baskiya kaldiramaz oraya a class sag kanat sart
fm'de olur gibiHysaj pva paulinho bonservissiz..
Hollanda elensin diye dua ediyorum pva piyasa yapmaya devam etmesin..Hysaj pva paulinho bonservissiz..
Neden halen almadik tuhaf. Yine takibe almis biziHollanda elensin diye dua ediyorum pva piyasa yapmaya devam etmesin..
burak elmas istifa vakti diyebilirizYani kısacası elde var 0
Kaan sassuolo üzdüYani kısacası elde var 0