- 6 Eylül 2014
- 95.514
- 65.984
- 4.608
Çok sıcak. Şamfistikli dondurmami yiyeyim serinleyeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Keramettin TANRIVERDİ aga sana diyor galiba.![]()
Bağ kopması varsa alınmamalı, ben lafımın arkasındayım.Mohammed alınmasın sakatlandı bitti diyenler utanır mı acaba ? Sanmam ama utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterim
kaan yerli.diye alınmasını istenmesini anliyorumda bu herif rezil bir stoper ve ortalama bir sağ bek yoksa ne bileyim öyle aman aman biri değil ki3 lü defansı tümüyle forumun başka bir üyesinden kopya çekmişsin sanki?!...Aklın yolu bir; Kjaer olmazsa o evsafta biri
...
Belhanda' yı hiç konuşmayalım. İronisi bile mide bulandırıcı!...
3-5-2 yerine 3-4-3 daha iyi olur diye düşünüyorum ki Belhanda' yı s. edip Kerem' i sola atarsak aynı hesaba geliyor zaten...
3 lü defans oynarsak orijin bek gerekmiyor, Hysaj' ı yine de isterim...
Ben 4 lünün sol tarafını yerlilere bırakırım. E. Kılınç-Ömer-Emre Taşdemir vs...Oyuncu değişikliklerinde kaotik kombinasyon-permütasyon hesaplarına gerek kalmaz bu sayede...
Hiç yanildin mi admirimBağ kopması varsa alınmamalı, ben lafımın arkasındayım.
Dediğim laftan da utanmam.
Çarpisma sembolü yok mu
Sayısız kez.Hiç yanildin mi admirim
Odamdaki Fortounis posterleri yirtiyorum ozaman adminim , birdaha iflah olmaz herhalde uzumlu yunanim.Bağ kopması varsa alınmamalı, ben lafımın arkasındayım.
Dediğim laftan da utanmam.
Çarpisma sembolü yok mu
Yarı sağbek-yarı stoper gibi oynatılırsa içinden bir canavar çıkacağına inanıyorum, ciddi söylüyorum. Yedeği de Alparslan olur, çok benzer profilde bir oyuncu zaten...kaan yerli.diye alınmasını istenmesini anliyorumda bu herif rezil bir stoper ve ortalama bir sağ bek yoksa ne bileyim öyle aman aman biri değil ki
yokÇok sıcak. Şamfistikli dondurmami yiyeyim serinleyeyim.
Adamı mahvettinOdamdaki Fortounis posterleri yirtiyorum ozaman adminim , birdaha iflah olmaz herhalde uzumlu yunanim.
Y.KÜREK SPOR AJANSI OLARAK „O“ OYUNCU GELIRSE YER YERINDEN OYNAR DIYEBILIRIMküreklerimizi çıkaralım ahbert![]()
işçi sınıfına mı katılıyorsun ahbertküreklerimizi çıkaralım ahbert![]()
Ne yok borç mu istedik