Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Sergen şu ismini değiştir kardeşim.
Hayir sen karisma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen şu ismini değiştir kardeşim.
KaanTemmuz 10da kaç transfer bitmiş ve uefa listesine bildirmiş oluruz sence
arda akbaba hariç
Sen karışma derken.?Hayir sen karisma
Zamanla iyi olacaktır.güven vermiyor. dileyen istediği gibi kendini kandırabilir
Kaan
Moreno
Gedson
Halil d
Halil a
Barış alper
Kuru
Psvye eleniriz sonra ön libero,kanat ve f arkası alınır
Tarihimizin en rahat şampiyonluğu gelecek gibi görünüyor bu sezon .
Orasını bilemem reis ben Mostafa Mohamed transferinde olduğu gibi 6-7 mil.€ civarlarında bitme ihtimali varsa takımda görmek isterim, çünkü takımın defansif orta sahada çok net bir savaşçıya ihtiyacı var ki videolarda filan gördüğüm kadarıyla sadece top kapma noktasında değil topu kullanma noktasında da yetenekli bir adam olduğunu görülüyorTakimi 10m dollar istiyormus reis
Zor yahu ilk 11'e 9 oyuncu lazım.Zaten öyle fark yaratan bir kadro bekleniyorsa hayal kuruluyor. Ne yapılacaksa eldekiler ve bir iki takviye ile yapılacak.
Fatih hoca fenerin sulanması için liste açıklayacacğına dair söz vermişti ama pusuda bekliyoruz. o dönem transferin başında abdürrahim isimli bir vatandaş vardı. şimdi burak elmas, ışıtan gibi isimler var.hoca liste açıklayacak mı yarın
Orasını bilemem reis ben Mostafa Mohamed transferinde olduğu gibi 6-7 mil.€ civarlarında bitme ihtimali varsa takımda görmek isterim, çünkü takımın defansif orta sahada çok net bir savaşçıya ihtiyacı var ki videolarda filan gördüğüm kadarıyla sadece top kapma noktasında değil topu kullanma noktasında da yetenekli bir adam olduğunu görülüyor
Hani 23 yaşında Bissouma,Haidara,Samassékou,Doucouré gibi orta saha havuzunun olduğu Mali 'de devamlı olmayı başarmış 12 maça da çıkmış. Mostafa Mohamed 'in geldiği gibi fizik kalitesiyle bu kadar fark yaratmasından etkilenip daha önceden takip ettiğimiz Aliou Dieng de transfer gündemimize gelmiş olabilir
Tabii ben de Florentino 'yu isterdim ama Benfica 'dan futbolcu koparmak çok zor maalesef, o yüzden Aliou Dieng 'in alınmasını isterim belki de Mostafa Mohamed gibi iyi ki aldık diyebileceğimiz bir oyuncu olur
Zorunlu değilmiş sanirimMohammed’in bonservis meselesi noldu?
Bizim 11 e 7 oyuncu lazim ki bence daha fazlası iyi olacak ama +7 ilk 11 şart.Şu anda ilk 11 i sayalım.Muslera 1-marcao 2-luyindama(şüpheli)-3, Muhammed-4...Gerisi çöp yahu.Kabul edelim

Gelir o isimlerbeklentin mi bu ? bana imkansız geliyor. yaprak kıpırdamıyor aga sürekli aynı şeyleri yazıyoruz.
Mohammed’in bonservis meselesi noldu?