Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimi 10m dollar istiyormus reis
Orasını bilemem reis ben Mostafa Mohamed transferinde olduğu gibi 6-7 mil.€ civarlarında bitme ihtimali varsa takımda görmek isterim, çünkü takımın defansif orta sahada çok net bir savaşçıya ihtiyacı var ki videolarda filan gördüğüm kadarıyla sadece top kapma noktasında değil topu kullanma noktasında da yetenekli bir adam olduğunu görülüyor

Hani 23 yaşında Bissouma,Haidara,Samassékou,Doucouré gibi orta saha havuzunun olduğu Mali 'de devamlı olmayı başarmış 12 maça da çıkmış. Mostafa Mohamed 'in geldiği gibi fizik kalitesiyle bu kadar fark yaratmasından etkilenip daha önceden takip ettiğimiz Aliou Dieng de transfer gündemimize gelmiş olabilir

Tabii ben de Florentino 'yu isterdim ama Benfica 'dan futbolcu koparmak çok zor maalesef, o yüzden Aliou Dieng 'in alınmasını isterim belki de Mostafa Mohamed gibi iyi ki aldık diyebileceğimiz bir oyuncu olur

Orasını bilemem reis ben Mostafa Mohamed transferinde olduğu gibi 6-7 mil.€ civarlarında bitme ihtimali varsa takımda görmek isterim, çünkü takımın defansif orta sahada çok net bir savaşçıya ihtiyacı var ki videolarda filan gördüğüm kadarıyla sadece top kapma noktasında değil topu kullanma noktasında da yetenekli bir adam olduğunu görülüyor

Hani 23 yaşında Bissouma,Haidara,Samassékou,Doucouré gibi orta saha havuzunun olduğu Mali 'de devamlı olmayı başarmış 12 maça da çıkmış. Mostafa Mohamed 'in geldiği gibi fizik kalitesiyle bu kadar fark yaratmasından etkilenip daha önceden takip ettiğimiz Aliou Dieng de transfer gündemimize gelmiş olabilir

Tabii ben de Florentino 'yu isterdim ama Benfica 'dan futbolcu koparmak çok zor maalesef, o yüzden Aliou Dieng 'in alınmasını isterim belki de Mostafa Mohamed gibi iyi ki aldık diyebileceğimiz bir oyuncu olur

Gedson - Deng orta sahasi onunde sutor bir adam lazim ama.

Şu anda ilk 11 i sayalım.Muslera 1-marcao 2-luyindama(şüpheli)-3, Muhammed-4...Gerisi çöp yahu.Kabul edelim

beklentin mi bu ? bana imkansız geliyor. yaprak kıpırdamıyor aga sürekli aynı şeyleri yazıyoruz.
Gelir o isimler

Bi toplu borç ödeme sıkıntısı var bariz belliki o yüzden açıklanmıyo isimler

K.ören başkanıda barışla ilgili imza/son görüşme için pztsiyi işaret etmişti paralar ödenir 1-2 güne sıkça dillendirilen hatta paslanan bu isimlerde tek tek gelir

Açıklansada yazdığım isimler beni heyecanlandırmaz gedson harici çünkü geçen senenin üstüne koymuş olmuyoruz hala kağıt üstünde

Dişe dokunur bir gedson var onla ligde bizde varız deriz

Gelmesi gereken yabancı kanat ve forvet arkası kaliteli olursa ligde şampiyonuz deriz

Os ve sağbek takviyesi olursada uefada gruptan çıkarız gibi

Bakalım hangisiyle yetinicez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt