Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komik olan siz sampiyonluk beklerken bnim gercekleri bilmem :)

yine diyorum bu adam GALATASARAYİ ŞAMPİYON YAPAMAZ........
Sen, deepweb gibi garip iddialarda bulunarak bu sene GS şampiyon yapılmayacak demiştin, dediğin doğru olsa 2 gole kalmazdı, FT ile alakalı da bir şey demedin.

Neyse selametle.

Arkadaşlar merhaba bu dönemde bizleri en çok zorlayacak şeyler
1. Yeni yabanci kuralı (saçmalık)
2.yuksek Euro kuru
3. Elimizdeki yüksek maaşlı oyuncuların gitmek istememesi
4.On eleme turuna az zaman kalması
5.Ozellikle orta saha bölgesinde neredeyse hiç oyuncumuzun olmaması
6.Yeni yönetimin, her ne kadar birleştirici üslup kullansa da, camia içerisinde ciddi bir muhalefetle karşı karşıya kalma ihtimali
7.Babel
8.Crouch 🤣

Sergen devre arası Hulk'u istiyor, yönetimlerinde bu işlere bakan adam karşı çıkıyor, bütçe oluşturmaya da çalışmıyorlar. Son günlerde işte maaşını göstermeden Cenk'i alıyorlar. Hulk isteği sallanmamış ki o isteğin temelinde Aboubakar mevzusu var, herifin gideceği o dönemden belliymiş çünkü Abou o dönemden maaş arttırımına dayalı sözleşme istiyor Tjk kabul etmiyor öyle olunca da 30 maçı tamamlamadı. Tabii bu konu muallak benim duyduğum sözleşme devreye girse 2.5tan 3 senelik sözleşme olacaktı, o yüzden yönetim istemiyor diye biliyorum, bunun aksini iddia ettiler Nasr mevzusundan sonra yani Abou yüksek maaşa başka yere gidecek o yüzden kendisi oynamadı diye.

Neyse işte sonuç olarak 29. maçtan sonra adam bir daha oynamadı, sakatlık falan boş iş. Bunu nisan gibi yazmıştım.

Keza Sergen Yedlin'i istiyor geçen sezon amâ Rosier alınıyor. İstediği ve gelen Wellitonla Sakala sanırım başka yok.

Tjk yönetimi Sergen'i de çok istemiyor zaten, Göztepeyi yenmeseler muhtemelen Tr kupası gelse dahi yollar ayrılacaktı. Sergen de mal değil bunu farkedip, şampiyon da olunca taraftar desteğiyle dayıyor yüksek sözleşmeyi, seve seve verecekler diye.

Transfer mevzuları da yine aynı şekilde problemli, Tjk para harcamak istemiyor ama Sergen de geçen seneki gibi dar kadroyla girmek istemiyor. Muhtemelen ilerleyen günlerde de buna yönelik kavgalar göreceğiz. Tabii Sergen bu sezon madara bile olsa garanti 25 milyon lirayı kaptı, 7 senelik td kariyerinde toplasan bu kadar kazanmamıştır.
Birbirlerini sevmiyorlarsa sorun çıkmama ihtimali yok zaten. Bizde de 50 sefer FT ve yönetim bizim bi sorunumuz filan yok dedi ama en sonunda gelinen nokta ortada.
Desene bize çok eğlence çıkacak bu sezon.

Arkadaşlar merhaba bu dönemde bizleri en çok zorlayacak şeyler
1. Yeni yabanci kuralı (saçmalık)
2.yuksek Euro kuru
3. Elimizdeki yüksek maaşlı oyuncuların gitmek istememesi
4.On eleme turuna az zaman kalması
5.Ozellikle orta saha bölgesinde neredeyse hiç oyuncumuzun olmaması
6.Yeni yönetimin, her ne kadar birleştirici üslup kullansa da, camia içerisinde ciddi bir muhalefetle karşı karşıya kalma ihtimali
7.Babel
8.Crouch 🤣
1- Yeni yabancı kuralı herkese girdi maalesef.
2- Bu da herkese girdi.
3- Bu da her takımda olan sorunlar.
4- Heh işte bu büyük sıkıntı.
5- Bu da sıkıntı ama iki transfere bakar çok da galeyana gelmemek lazım. Olumlu haberler geliyor işte orta saha ile alakalı.
6- Sen boşver böylesi her türlü daha iyi. Bak Fenerbahçe'de Ali Koç rakipsiz mesela ve o yüzden tüm saçmalıklarına göz yumuluyor. Burak Elmas doğru işler yapmak zorunda çünkü güçlü bir muhalefet var.
7- Saldır Memiktaşım
8- Kartal go go go!

40 yaşından küçük renkdaşlarımızın akılları ne yazık ki drogba , sneijder vs transferlerine gidiyor ama sneijderi 5 milyona oynatırken euro kuru 3 ₺'ydi. 15 milyon ₺'ye dünya yıldızı oynatabiliyorduk ,
şimdi 2 milyon € verdiğin birinin ₺ maliyeti 20 milyon dan fazla kendimize gelelim .
üst sınır 1.5 milyon €'yu geçmemeli camiamızın bekası için .
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum; artık ülkenin durumuna paralel olarak kulüplerin de ekonomik dengesi bozuldu ve Avrupa kulüpleri ile makas çok açıldı.Artik orta sınıf bir Avrupa takımı ligin en iyi oyuncusunu çok rahat alabilir ya da çıkış yapmaya aday bir ismi rahatlıkla transfer edebilir.Burda euro 10.5 iken Avrupa'da 1euro halâ 1euro.Bu şartlarda ortalama maaş yıllık 1m euroun üzerine çıkmamalı.Sadece iki üç yıldız isim için 2-3 m eurolar verilecektir ancak unutulmaması gereken biz zaten halihazırda o paraların fazlasını Falcao, Feguli, Babel gibi oyunculara veriyoruz.Burda akılcı iş eldekileri çıkarmadan yüksek maaşlı oyuncu almamak.

benim galatasaray lılıgımdan şuphe edene canli yayında hodri meydan diyorum....
Mesele Galatasaray li olup olmaman değil. Sen tepkini klüpte sayısız başarılar elde etmiş birine karşı terbiyesizce göstermen. Kimse elestrilemez değildir. Tatlı dillede duygu ve hislerini ifade edersin.

Şakiri yerine sag tarafa Cengiz, sol tarafa da Kerem'i koymak daha mantikli degil mi? Boylece 2 yerli halledilmiş oluyor. Florentino da pahaliysa veya olmuyorsa vakit kaybetmeden Lemina - Gedson orta sahasini yapalim.
Muslera
Yedlin --- Kaan --- Marcao --- Moreno
------ Lemina ------ Gedson -------
Cengiz ----- Paulinho ------- Kerem
----------------- Muhammed --------------
Bana gore 3 yerlili en mantikli kadro bu. Gonul Mert Muldur'u ister ama imkansiz. Belki Ozan Kabak 1 sene kiralanir. En mantikli bu ama belki BAY iyi cikar da bilemeyiz.

komik olan siz sampiyonluk beklerken bnim gercekleri bilmem :)

yine diyorum bu adam GALATASARAYİ ŞAMPİYON YAPAMAZ........

Valla reis bende senin gibi düşünüyordum fakat Diamond işi değiştirdi.

2000li yıllarda beraber çalıştılar, başarının nasıl geldiğini biliyor.

+ 2 sezondur şampiyon olamıyor hoca, hırs yapar bence

Ben umutluyum bu sefer, yalan yok

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu adamin benden kücük olmasi imkansiz

Anladığım kadarıyla böyle geride sabit bekleyen belli bir alanı kontrol eden klasik defansif orta sahalardan değil, Bakayoko gibi fiziğiyle agresifliğiyle yok edici bir orta sahaya benziyor

Mostafa Mohamed 'in gelir gelmez fizik kalitesiyle ne kadar fark yarattığı ortadayken ben bu Aliou Dieng 'i merak ediyorum açıkcası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt