- 13 Ekim 2014
- 109.835
- 59.168
- 4.708
bu adamin benden kücük olmasi imkansiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen, deepweb gibi garip iddialarda bulunarak bu sene GS şampiyon yapılmayacak demiştin, dediğin doğru olsa 2 gole kalmazdı, FT ile alakalı da bir şey demedin.komik olan siz sampiyonluk beklerken bnim gercekleri bilmem
yine diyorum bu adam GALATASARAYİ ŞAMPİYON YAPAMAZ........
Birbirlerini sevmiyorlarsa sorun çıkmama ihtimali yok zaten. Bizde de 50 sefer FT ve yönetim bizim bi sorunumuz filan yok dedi ama en sonunda gelinen nokta ortada.Sergen devre arası Hulk'u istiyor, yönetimlerinde bu işlere bakan adam karşı çıkıyor, bütçe oluşturmaya da çalışmıyorlar. Son günlerde işte maaşını göstermeden Cenk'i alıyorlar. Hulk isteği sallanmamış ki o isteğin temelinde Aboubakar mevzusu var, herifin gideceği o dönemden belliymiş çünkü Abou o dönemden maaş arttırımına dayalı sözleşme istiyor Tjk kabul etmiyor öyle olunca da 30 maçı tamamlamadı. Tabii bu konu muallak benim duyduğum sözleşme devreye girse 2.5tan 3 senelik sözleşme olacaktı, o yüzden yönetim istemiyor diye biliyorum, bunun aksini iddia ettiler Nasr mevzusundan sonra yani Abou yüksek maaşa başka yere gidecek o yüzden kendisi oynamadı diye.
Neyse işte sonuç olarak 29. maçtan sonra adam bir daha oynamadı, sakatlık falan boş iş. Bunu nisan gibi yazmıştım.
Keza Sergen Yedlin'i istiyor geçen sezon amâ Rosier alınıyor. İstediği ve gelen Wellitonla Sakala sanırım başka yok.
Tjk yönetimi Sergen'i de çok istemiyor zaten, Göztepeyi yenmeseler muhtemelen Tr kupası gelse dahi yollar ayrılacaktı. Sergen de mal değil bunu farkedip, şampiyon da olunca taraftar desteğiyle dayıyor yüksek sözleşmeyi, seve seve verecekler diye.
Transfer mevzuları da yine aynı şekilde problemli, Tjk para harcamak istemiyor ama Sergen de geçen seneki gibi dar kadroyla girmek istemiyor. Muhtemelen ilerleyen günlerde de buna yönelik kavgalar göreceğiz. Tabii Sergen bu sezon madara bile olsa garanti 25 milyon lirayı kaptı, 7 senelik td kariyerinde toplasan bu kadar kazanmamıştır.
1- Yeni yabancı kuralı herkese girdi maalesef.Arkadaşlar merhaba bu dönemde bizleri en çok zorlayacak şeyler
1. Yeni yabanci kuralı (saçmalık)
2.yuksek Euro kuru
3. Elimizdeki yüksek maaşlı oyuncuların gitmek istememesi
4.On eleme turuna az zaman kalması
5.Ozellikle orta saha bölgesinde neredeyse hiç oyuncumuzun olmaması
6.Yeni yönetimin, her ne kadar birleştirici üslup kullansa da, camia içerisinde ciddi bir muhalefetle karşı karşıya kalma ihtimali
7.Babel
8.Crouch![]()
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum; artık ülkenin durumuna paralel olarak kulüplerin de ekonomik dengesi bozuldu ve Avrupa kulüpleri ile makas çok açıldı.Artik orta sınıf bir Avrupa takımı ligin en iyi oyuncusunu çok rahat alabilir ya da çıkış yapmaya aday bir ismi rahatlıkla transfer edebilir.Burda euro 10.5 iken Avrupa'da 1euro halâ 1euro.Bu şartlarda ortalama maaş yıllık 1m euroun üzerine çıkmamalı.Sadece iki üç yıldız isim için 2-3 m eurolar verilecektir ancak unutulmaması gereken biz zaten halihazırda o paraların fazlasını Falcao, Feguli, Babel gibi oyunculara veriyoruz.Burda akılcı iş eldekileri çıkarmadan yüksek maaşlı oyuncu almamak.40 yaşından küçük renkdaşlarımızın akılları ne yazık ki drogba , sneijder vs transferlerine gidiyor ama sneijderi 5 milyona oynatırken euro kuru 3 ₺'ydi. 15 milyon ₺'ye dünya yıldızı oynatabiliyorduk ,
şimdi 2 milyon € verdiğin birinin ₺ maliyeti 20 milyon dan fazla kendimize gelelim .
üst sınır 1.5 milyon €'yu geçmemeli camiamızın bekası için .
Mesele Galatasaray li olup olmaman değil. Sen tepkini klüpte sayısız başarılar elde etmiş birine karşı terbiyesizce göstermen. Kimse elestrilemez değildir. Tatlı dillede duygu ve hislerini ifade edersin.benim galatasaray lılıgımdan şuphe edene canli yayında hodri meydan diyorum....
bu ihanete hazır degilim
Yıllık 3.3 m euro aldı adam. Tam tersi olmasinAl evinde besle abi bu kadar istiyosan

O zaman neden istiyosun bu adamı anlamıyorum 500 bin bile fazla 5 aydır ortada geziyor bir kulübün bile adı geçmedi görün gerçekleriYıllık 3.3 m euro aldı adam. Tam tersi olmasin
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim burda amatör liginde, TUS Bövinghausende oynuyor su an. Nerden nereye.Gelipte oynamayan bile oldu (Grosskreutz). Gelse bile inanmayin oynayip en az bir sezon gecirene kadar
komik olan siz sampiyonluk beklerken bnim gercekleri bilmem
yine diyorum bu adam GALATASARAYİ ŞAMPİYON YAPAMAZ........
Çok bilgim yok da tahminim.Duyumcunun krali icimizdeymis bizde disarda duyumcu ariyoruz
ejnebi sol bek alinacakmi adminim @Keramettin TANRIVERDİ