Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydi alamamalarını anladık şu satışları yapın lan bari.
diagne denen herif nerede? ne kampa geldi ne bonservis getirdi.

Çok bilgim yok da tahminim.

Yabancı sol bek
Yerli sağ bek
Luyiye göre 1 ya da 2 stoper
2 orta saha
BAY
Halil
İnceci sağ kanat

%90 bu transferler yapılacak, fazlası anca fırsat transferi olur.
*yabanci sol buyuk ihtimal moreno olur gorusundeyim...
*yerli sag bek konusunda alt yapi dan yeterli olabilecek gencin ust yapiya cikmasindan yanayim,-ligi pek takip etmiyorum tahminim bonservis fazla istenir her hangi bri lig takimindan isteyecegimiz bir x yerli sag bek...
*lyu bolgesine ben olsam kaan onceligim olurdu,sayet yerli bakiliyorsa. yabanci olursa ayagi marcao gibi veya yakin bir yabanci profil tercih edilmeli...
*paulinho luks sinifinda olmasini istedigim tek isim.
*halil umarim olur. olumsuz sonuclanirsa, tercihim aslinda ercan kara idi.. fakat yabanci sayiliyor sanirim, yoksa ercan muthis olurdu.
*ic pazari pek takip etmiyorum ligimizi, bu bolgeye de sayet yerli olacaksa alt yapimizdan gelisime acik olan yetenekli ayagi ,surati olani ust yapiya cikaririm,yarim devre boyle denerim,olmazsa devre arasi farkli yola denenir. yabanci olacaksa munier gibi bir oyuncu isterdim. guclu fizik,ileir geri mac boyu gidip gelme,etkili ortalar.

20210628_171130.webp

20210628_171118.webp

Baskanim dunya yıldızlari ilen

Kaan yalan oldu. Italyadaki eski göz agrimiza mi yonelsek

Salim Manav’a gore Baris Alper icin yapilan teklif 1.5 milyon euro + Ali Yavuz ve Suleyman Lus kiralik
euro kuru ndan dolayi bence bu verilen cok para.
bir iki soru sorayim: sart mi bu oyuncu ?
hangi ozelliklerle ve potansiyelle vs biz kendisine talip olduk?

yine yetenekli genclerimizi bosa kiraya gonderiyoruz. yunus harici gidipte bolca onbir oynayan tam sezonluk performans veren yetenegimiz oldu mu kiraliklar arasinda son yillarda?
ikisi olmasa da ozellikle suleyman kalsin bari.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt