- 24 Mayıs 2009
- 17.495
- 20.478
- 2.643
Kimi cevapladığımı bile hatırlamıyorumBen istemiyorumki reis. Sen besle demişsin birine, bende 3.3 m alıyor balo onu besler dedim
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimi cevapladığımı bile hatırlamıyorumBen istemiyorumki reis. Sen besle demişsin birine, bende 3.3 m alıyor balo onu besler dedim
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam kulüp sözcüsü, bir şey dediği de yok ayrıcabu adamlar hani twit atmıcaktı? dayanamadılar mı yine
Ertan hayırlı bir haber vermeyecek anlaşılanErtan
aanholt -
alioski-
moreno+
Akşam 9 dan sonra olabilirKap gelir mi bugün
pizza saatine mi denk getirmek istiyorsunAkşam 9 dan sonra olabilir
morene ve aliou dieng için olumlu konustüErtan hayırlı bir haber vermeyecek anlaşılan
Adam kulüp sözcüsü, bir şey dediği de yok ayrıca
BİREYSEL OLARAK SOSYAL MEDYA KULLANMAYACAĞIZ"
Remzi Sanver, bireysel olarak az görünür olma kararı aldıklarını vurgulayarak, "Hizmetimizle, icraatımızla görünür olmayı diliyoruz. Bu çerçevede aldığımız bir önemli karar da yönetim kurulu üyelerimizin sadece konvansiyonel ortamlarda değil ama sanal ortamlarda ve sosyal medyada az görünmeleri olacak. Bugün tüm yönetim kurulu üyeleri olarak hepimizin mutabakatla benimsediği sosyal medyada bulunma ya da bulunmama yönergesi oldu. Sosyal medya hesaplarımızı kapatmıyoruz ama Galatasaray'ı ilgilendiren konularda artık bireysel olarak sosyal medyada olmayacağız.
Dienge yükseliyorum acil alsınlar şu adamı fener bjk falan araya girmeden sonra bi de 10 no trasnferi geriye kalanlar için acelem yokmorene ve aliou dieng için olumlu konustü
dün geceden biliyordu kaan meselesini beşiktaş için olumlu dedi inşallah kaanı kaptırmayızmorene ve aliou dieng için olumlu konustü
Adamın yüzü 45 vücudu 18
valla musap yukarda yazmış zamanında 2.5'a almadıkdün geceden biliyordu kaan meselesini beşiktaş için olumlu dedi inşallah kaanı kaptırmayız