Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Şikeyle kazanılan şampiyonluklarında, şampiyonlar ligini oynamayı seçmiş, ama daha katılacaklar mı o bile bilinmiyor. Billong mevzusu çözülsün göreceğim paçanı salih.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabiki cop degil ama mustafa cengiz yonetimi az para verdi.salihte fatih terimi ve ona daha yuksek maas verecek yeni yonetimi bekleyemeyecek kadar aptal.ayrica 2 ay sonra bile gitmesi muhtemel bir sergen yalcinin bjksini tercih etmesi düşündürücüBu cocuk neden fatih terimi degilde sergen yalcini antrenor olarak secti bunu dusunmek lazim. Besiktasin bizden ne artisi var? Cop dediginiz adami burada bir kac hafta once herkes istiyordu. ne zaman baska takima gitse bir oyuncu cop diye lanse ediliyor.
Bu cocuk neden fatih terimi degilde sergen yalcini antrenor olarak secti bunu dusunmek lazim. Besiktasin bizden ne artisi var? Cop dediginiz adami burada bir kac hafta once herkes istiyordu. ne zaman baska takima gitse bir oyuncu cop diye lanse ediliyor.
Hoca ne demişti Galatasaray tercih meselesi değil ayrıcalıktır. Terimin bu yüzden transferini bu kadar istediğini zannetmiyorum.Tabiki cop degil ama mustafa cengiz yonetimi az para verdi.salihte fatih terimi ve ona daha yuksek maas verecek yeni yonetimi bekleyemeyecek kadar aptal.ayrica 2 ay sonra bile gitmesi muhtemel bir sergen yalcinin bjksini tercih etmesi düşündürücü
Bu cocuk neden fatih terimi degilde sergen yalcini antrenor olarak secti bunu dusunmek lazim. Besiktasin bizden ne artisi var? Cop dediginiz adami burada bir kac hafta once herkes istiyordu. ne zaman baska takima gitse bir oyuncu cop diye lanse ediliyor.
Bana sorarsaniz ben bartugu ve erkan sueri vs kazanalim derim ama hocaya inanmiyorum bu konudaHoca ne demişti Galatasaray tercih meselesi değil ayrıcalıktır. Terimin bu yüzden transferini bu kadar istediğini zannetmiyorum.
Kap nerde:crushed:
Beyin fakiriSalih Uçan: "Beşiktaş ile prensip anlaşmasına vardım."
Kap nerde
1.5 saniye düşündüm ve cavabı buldumBu cocuk neden fatih terimi degilde sergen yalcini antrenor olarak secti bunu dusunmek lazim. Besiktasin bizden ne artisi var? Cop dediginiz adami burada bir kac hafta once herkes istiyordu. ne zaman baska takima gitse bir oyuncu cop diye lanse ediliyor.