Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihin gecen senelerden farki 27 yasinda ikili mucadeleye girmeye başlamasi,zaman zaman top calmasi,oyun zekasi.bize karsi da genelde ekstra oynadigi gibi,bizimkiler her mac birilerini yildiz yapar.ama begenirim salihi oyun icinde kaybolsa da.bjkdeki ortam kaoslu,yazik olabilir

Bu cocuk neden fatih terimi degilde sergen yalcini antrenor olarak secti bunu dusunmek lazim. Besiktasin bizden ne artisi var? Cop dediginiz adami burada bir kac hafta once herkes istiyordu. ne zaman baska takima gitse bir oyuncu cop diye lanse ediliyor.
Tabiki cop degil ama mustafa cengiz yonetimi az para verdi.salihte fatih terimi ve ona daha yuksek maas verecek yeni yonetimi bekleyemeyecek kadar aptal.ayrica 2 ay sonra bile gitmesi muhtemel bir sergen yalcinin bjksini tercih etmesi düşündürücü

Bu cocuk neden fatih terimi degilde sergen yalcini antrenor olarak secti bunu dusunmek lazim. Besiktasin bizden ne artisi var? Cop dediginiz adami burada bir kac hafta once herkes istiyordu. ne zaman baska takima gitse bir oyuncu cop diye lanse ediliyor.

cöpoglucöp heryerde herzaman yazdim

buyuk takimda olmuyor söyle türk topcular ne zaman anlayacaksiniz bilmiyorum

anadoludan gelip buyuk takimda tutunan tum turk topcularinin bi ozelligi cok cok iyi oluyor onunla o takimda var olabiliyor ki o da bir muddet suruyor

hepsinden biraz varsa olmuyor yedek dusup kaybolup gidiyor

Tabiki cop degil ama mustafa cengiz yonetimi az para verdi.salihte fatih terimi ve ona daha yuksek maas verecek yeni yonetimi bekleyemeyecek kadar aptal.ayrica 2 ay sonra bile gitmesi muhtemel bir sergen yalcinin bjksini tercih etmesi düşündürücü
Hoca ne demişti Galatasaray tercih meselesi değil ayrıcalıktır. Terimin bu yüzden transferini bu kadar istediğini zannetmiyorum.

Son kez garanti olarak şampiyonlar ligi gruplarına kalınan sezonda lige katılması garanti olan takım. Bizim ise 3 tur atlamamız lazım. Bence bir numaralı etken bu.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

"Yerli oyuncu piyasasında; eğer takımlar çok ise burada Galatasaray seçenek olmaz. Bir oyuncuya fazla takım talipse Galatasaray seçenek olamaz. Galatasaray tek seçenek değilse oyuncuya ısrarımız olmaz." İmparator Fatih Terim.

1.5 saniye düşündüm ve cavabı buldum

Just-Take-my-Money-US.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt