- 19 Şubat 2009
- 22.504
- 4.068
- 2.483
Fener araya girmiş Barış transferinde fiyat yükseltmiş. Ali Koç kapar bu adamı bizden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim diyorFener araya girmiş Barış transferinde fiyat yükseltmiş. Ali Koç kapar bu adamı bizden.
Nerde yineveee paulinhoda elden kacti
tabiki isterim , liderlik katar.fonteyi ister misin?
Güzel kafa vallahi.Sanane birader bize gelmediyse coptur iste.Allah Allah Akilli adam Galatasaray gibi bir takim varken Tinerspora gider mi?
başkanları p.tesi görüşülecek demişti. haber gelmediğine göre doğru olabilir.Galatasaray’ın anlaştığı Barış Alper Yılmaz için Fenerbahçe devreye girince anlaşma bozuldu. (Fotomaç)
Fotomac yazmasaydi inanirdim xdd
Fotomaç'ta böyle bir haber yok. Konusu açılmış ama Milliyet diye verilen Onyekuru haberinde de kaynak Yakup Çınar. GS sayfaları bu ara yalan yanlış paylaşım yapıyorlar. Dikkat etmek lazım.Galatasaray’ın anlaştığı Barış Alper Yılmaz için Fenerbahçe devreye girince anlaşma bozuldu. (Fotomaç)
Fotomac yazmasaydi inanirdim xdd
Twitter’da yazmışlar zaten belliydi 2 gün önceki açıklamalardan. Bizim direk bitirmemiz lazım yoksa elimizden kaparlar diğer klüpler.Kim diyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bize yakinTecrume edermisin renktas birsey anlamadim