Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20210630_002359.webp

Bu gidişatla Psv maçı 11i

Muslera

Yedlin Donk Marcao Ömer

Taylan Aytaç Emre K.

Feghouli Falcao Kerem

Demedi demeyin

biz niye zengin başkan bulamıyoruz
genel kurul üyelerimizi şeyma subaşı'nın kitabını okumaya davet ediyorum.
gerçi o da son denemesinde yeterince zengin olmayan birine denk gelmiş ama bize o da yeter.
Kulübe üye olamadıkları için! Normalde sınırlı sayıda üye alımı yapılıyor.O kontenjanı da GS Lisesi mezunları, onların eş ve çocukları, kulüpte forma giymiş herhangi bir branş sporcusu dolduruyor.Daha da kontenjan kalırsa tercihen GS Üniversitesi mezunları, kulüp yönetimi eş, dost ve tanıdıkları ile alım bitiyor.Velevki es kaza üye oldun 10 sene dolmadan başkan adayı da olamıyorsun.Böyle bir kısır döngüdür gidiyor...Bir yandan açın kapıları herkes aday olsun diyorum bir yandan da rakiplerin kongrelerini görünce boşver it, kopuk, çapulcu dolmasın diyorum... Kesin çözüm Bankalar Birliği anlaşması sonrası kulüplerin borçları ödeyemeyip "Futbol A.Ş'leri zengin Arap, Çin,Rus vb.yatirimcilara satılması".

Biri sakatım diyip maldivlere gidiyor diğeri cenazeye gidiyor partilere katılıyor. Herkes acısını farklı yaşar tabiki ama partilere gidecek adam gelip topunu oynayıp takımı en kritik yerde yalnız bırakmayabilirdi. Bana göre sorumsuzluk, size göre farklıdır.
İyi de adam cenazeden hemen sonra gelip topunu oynadı. Diğerinin olay farklı ligin son haftsı diye kendine sakatlık uydurup dünyanın öbür ucuna tatile gidip sosyal medyaya paylaşım yaparsan dünyanın her yerinde tekmeyi yersin biri hariç

Gs tvde başlasın.
Kulüp kendine kurumsal bir kimlik ararken evren ile anlaşırlarsa sıkıntı büyük.
Albayrak döneminin adamı evren. Gevşek ağızlı, medyatik. Taraftara kendini sevdirme özentisi falan.

Bu vb adamların medya önünde olmaması lazım. Emre bol neyse, bjk nin o kır saçlı herifi neyse bizimki de evren. O kıt akillilwrdan biraz daha konuşmasını bilmesi kendisini iyi yapmıyor. Yakışmıyor bu isimler ekrana. Yol yakınken başka meslek bulsunlar.

GSCimbom Mobile App

uefaya kadrolar 7 sinde veriliyo zaten pazartesi ayın 5i nasıl bişey olmayacak 2 günde mi gelcek transferler
uefaya kadrolar 7 sinde veriliyo zaten pazartesi ayın 5i nasıl bişey olmayacak 2 günde mi gelcek transferler
Uefaya kadrolar 15'inde veriliyor.
A Listesi, aşağıdaki son tarihlere kadar çevrimiçi olarak gönderilmelidir:
UEFA Documents
  1. Ön turdaki tüm maçlar için 18 Haziran 2021 (24.00CET);
  2. İlk eleme turundaki tüm maçlar için 1 Temmuz 2021 (24.00CET);
  3. İkinci ön eleme turundaki tüm maçlar için 15 Temmuz 2021 (24.00CET);
  4. Üçüncü ön eleme turundaki tüm maçlar için 29 Temmuz 2021 (24.00CET);
  5. Play-off'lardaki tüm maçlar için 12 Ağustos 2021 (24.00CET);
  6. Grup aşamasındaki ilk maçtan finale kadar ve diğer tüm maçlar için 2 Eylül

Sabah bu akşam için rahat uyuyacagiz vari açıklamalar vardı. Eeeh? Ne oldu şimdi bütün gün? Pek takip edemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt