Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu cenaze olayından sonra hala bu herifi nasıl istiyor hoca çok ilginç. Serdar aziz maldivler olayının aynısı
Cenaze, parti olayı gerçek değil muhtemelen. Adam annesi vefat ettikten 10 gün sonra forma giydi, sakatlandı. Sakatlıktan döndü, Beşiktaş, Denizlispor maçlarında forma giydi.

Kulüp kendine kurumsal bir kimlik ararken evren ile anlaşırlarsa sıkıntı büyük.
Albayrak döneminin adamı evren. Gevşek ağızlı, medyatik. Taraftara kendini sevdirme özentisi falan.

Bu vb adamların medya önünde olmaması lazım. Emre bol neyse, bjk nin o kır saçlı herifi neyse bizimki de evren. O kıt akillilwrdan biraz daha konuşmasını bilmesi kendisini iyi yapmıyor. Yakışmıyor bu isimler ekrana. Yol yakınken başka meslek bulsunlar.

GSCimbom Mobile App

Acun olmasa Evreni tanıyan eden yoktu.Yoksa dediğin gibi hiçbir farkı yok Emre bol veya Turgay demirden.

ne yazık ki galatasaray halkın takımı olmaktan cıkıp 3 5 liseli ailenin takımı olmus oyuncak edilmiştir

pazartesiye kadar çıldırırım önümüzdeki hafta en az 4 isim açıklanmalı arda akbaba hariç

Uruguay finale kalsa bile ayın 11'inde Final maçı. Muslera yetişir yani Psv maçına tatil yapmaz.

belhanda adana demir'e giderse bu herifin ne kadar capsiz biri oldugu ortaya cikacak. yok geri dönsün, 1.5 milyona oynar falan diyenler gördüm twitter'da. ulan adam yurt disindan kulüp bulamayip adana'ya gidecek belki de :D

su heriften bir seyler bekledik hep

belhanda adana demir'e giderse bu herifin ne kadar capsiz biri oldugu ortaya cikacak. yok geri dönsün, 1.5 milyona oynar falan diyenler gördüm twitter'da. ulan adam yurt disindan kulüp bulamayip adana'ya gidecek belki de :D

su heriften bir seyler bekledik hep
Belhanda dan tek beklentim sahada olduğu vakit aptal bir hareket yapıp kendini attırmamasiydi.

GSCimbom Mobile App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt