- 1 Ağustos 2009
- 47.926
- 50.533
- 4.878
Kalede koray avcı
O halde elumuze verduler
Ha bu volkan konaktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalede koray avcı
Cenaze, parti olayı gerçek değil muhtemelen. Adam annesi vefat ettikten 10 gün sonra forma giydi, sakatlandı. Sakatlıktan döndü, Beşiktaş, Denizlispor maçlarında forma giydi.Şu cenaze olayından sonra hala bu herifi nasıl istiyor hoca çok ilginç. Serdar aziz maldivler olayının aynısı
Hipnoz ettilerSabah bu akşam için rahat uyuyacagiz vari açıklamalar vardı. Eeeh? Ne oldu şimdi bütün gün? Pek takip edemedim
Uyutuluyoruz efendim durum buSabah bu akşam için rahat uyuyacagiz vari açıklamalar vardı. Eeeh? Ne oldu şimdi bütün gün? Pek takip edemedim
Kulüp kendine kurumsal bir kimlik ararken evren ile anlaşırlarsa sıkıntı büyük.
Albayrak döneminin adamı evren. Gevşek ağızlı, medyatik. Taraftara kendini sevdirme özentisi falan.
Bu vb adamların medya önünde olmaması lazım. Emre bol neyse, bjk nin o kır saçlı herifi neyse bizimki de evren. O kıt akillilwrdan biraz daha konuşmasını bilmesi kendisini iyi yapmıyor. Yakışmıyor bu isimler ekrana. Yol yakınken başka meslek bulsunlar.
GSCimbom Mobile App
Aayy gotum.Bunuda kusturmusler
Bunuda kusturmusler
Tatil yapmadi ise o hakkini kullanmak isteyecektirUruguay finale kalsa bile ayın 11'inde Final maçı. Muslera yetişir yani Psv maçına tatil yapmaz.
30 kagitKaç para lan bir Zinchenko
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Belhanda dan tek beklentim sahada olduğu vakit aptal bir hareket yapıp kendini attırmamasiydi.belhanda adana demir'e giderse bu herifin ne kadar capsiz biri oldugu ortaya cikacak. yok geri dönsün, 1.5 milyona oynar falan diyenler gördüm twitter'da. ulan adam yurt disindan kulüp bulamayip adana'ya gidecek belki de
su heriften bir seyler bekledik hep