- 28 Temmuz 2019
- 46.805
- 47.919
- 3.683
Mas#10Eeee gordunuzmu duyumcumun kralligini 5 dakka gecmedi onayladi di marzio ruiyi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mas#10Eeee gordunuzmu duyumcumun kralligini 5 dakka gecmedi onayladi di marzio ruiyi![]()
Mario Rui
Ondan cacık olmaz YouTube topçusu bir iki seneye portimonense de izleriz yada Brezilya'da bahia da fazlası olmaz
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eeee gordunuzmu duyumcumun kralligini 5 dakka gecmedi onayladi di marzio ruiyi![]()
Ben beğenmiyorumŞaka yapıyorsun demi Mario Rui cok sağlam bek jordi Alba gelse kulp bulunur bu forumda
Mario Rui
Marzio ne yapsın takipçiyi gala sevgisi yada gsruhu mu bu adambu herif takipçi kasmak için bu haberi yapmaz bence o yüzden rui hayırlı olsun diyelim mi
Paulinho arkasında gedson ve iyi bir dos olsun yeter açıkçası Paulinhoya aşırı güveniyorum normalde yaşı ilerlemiş adam sevmem ama paulinho futbol delisi hep oynamak istiyor hep ful konsantre takım lig farketmeksizin muazzam teknikTrde kendini bulabilir
Onemli olan niye gedson paulinho rafinha uclusunu istemesi
352 mi dusunuyor acaba anca oyle kaldirir takim bu ucluyu
Bizim Belçika da altyapı takımımızmı varmış?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Paulinho arkasında gedson ve iyi bir dos olsun yeter açıkçası Paulinhoya aşırı güveniyorum normalde yaşı ilerlemiş adam sevmem ama paulinho futbol delisi hep oynamak istiyor hep ful konsantre takım lig farketmeksizin muazzam teknik
o zaman hayırlı olsun diyoruz.Bu arada şu yerli dalgasına kaan ayhanın istenmesi yemin ediyorum bu sınırlamanın bize dayattığı acizliktir.Çünkü kaan ayhan ne tam stoperdir ne de tam sağ bektir mevkisiz herifin tekidir.Yarım porsiyon stoper yarım porsiyon sağ bek herif.nihat sen bu Türk futbolunun en büyük düşmanısınMarzio ne yapsın takipçiyi gala sevgisi yada gsruhu mu bu adam
NET bilgidir alin size gercek duyum gizli forumdan taze taze
Gedson (biz 8 teklif etmisiz kira+op)
Onye (3,8 milyon euro)
Baris (bitmis transfer)
Dieng (bonservisiyle, kiraya vermeyecek takimi)
Rondon ( bitmis transfer)
Paulinho (bitmis transfer)
Kaan (sassuolo stoper alana kadar)
Rui ( moreno olmamis)
Basina cikmayan haberlerde bunlar
Bursa ile ismail, burak ve batuhan icin 6 milyon euroluk teklif sunmusuz bursa 3u icin 15 milyon euro istemis
Gozgoze irfancan ve halil icin teklif sunmusuz gozgozde 7 milyon istemis
Rafinhayi istiyormus 8/10 no olarak hoca psgden ama zormus paulinhonun alternatifi degil birlikte istiyormus hoca yusuf diye katarli bi elemani aramis hatta ust mevkilerden arkadasi belirsiz daha durum
Teixeraya teklif etmisiz bjkye soz verdim demis anlasamazsak bjk ile gelin konusalim demis bizimkilerde sana mutluluklar demis
Nordsjelanddan sulemana ve diomandeye teklif etmisiz ajax ikisini alacakmis cocuklarda orayi istiyormus
Solbek icin wolvesdan famalicaodan vinagreyi istemisiz 12 milyon euro fiyat bicmisler masadan kalkmisiz
Offffff asiri cok bilgi var hepsini nasil yazayim bunlarla bugunluk yetinin
Devamini bi okuyayim yazarim birsuru scout transferi bilgisini paylasmis eleman