Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 yaşındaki topçulara 5-6 milyon vermek ha. Yeme bizi…

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

30 yaşındaki köksal babaya 5-6 milyon veriyoruz öyle mi?

böyle birşey olursa acilen kayyum atanmalı.

Kral bu bilgiler nerden teyit ettirdin mi adminlere

Eskiden buralarda gizli forumlar olurdu gsc icinde dahi normal uyeler goremezdi

Bu da baska bi yerin gizli sekmesinden

Muhtemelen burda paylastim diye son duyum verisim olacak atacaklar beni ordan

Almanlarin dedigi gibi egaaaaaal

Orada 10-15 kisi gorup 41 cekecegine herkese yayayim dedim

Su belirsizlik aradan kalksin herkes biraz rahatlasin istedim

Transfer bu olur olmaz bilemezsin son anda fiyat yukselir birsey olur degisir hersey ama son durum buymus

Bu bilgilere göre boşuna yangın yapmışlar çoğu oyuncu bitmiş, o zaman yeni mi aldın bu bilgileri yoksa biliyor muydun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dieng transferi kesin olarak bitmiş mi? Öyleyse Man. Utd elinden topçu almışız yani...

Hayir kesin anlastiklarimi isardtledim ztn

Dienge kulubu bonservis istiyor kiralik olmuyormus kac kayma yazmamis
Florentinoyla iligilide birsey yazmamis 30 milyonu ben kendim yazdim baska bir soruya

Rafinha hocanın eskiden de istediği bir oyuncu, Barcelona yıllarca oraya buraya kiralamış en son Psg satın almış. Çoğu zaman da yedek kalmış, hoca fırsat transferi olara görüyor sanırım.

Geçen sene Josef'in alınmasını çok istemiştim. Bu sene de fırsat varken Dorukhan'ı almamız lazım. Yeni Malatyaspor ile Afriyie Acquah'ın sözleşmesi sona ermiş. Transfer yapamıyorsak Bursaspor'dan 3-4 tane oyuncu alıp geleceğe yatırım yapsak iyi olabilir. Bence bu senenin en önemli maçı PSV. PSV'i geçersek UEFA Avrupa Ligi gruplarına direk gidiyoruz. Tüm planları stratejileri 1 hafta içerisinde gerçekleştirmemiz lazım.

Transferde ki bu sessizlik önemli bir engelin kaldırılmasının uğraşılması ile ilgilidir. En kısa zaman da hocamızın istediği kadronun oluşturulacağına inancımız tamdır. Burak Elmas yönetimi ile bir çok şey değişiyor ve değişecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt