Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ewt ölmüs nöbet

Ptesiye kadar kilit vuralim, yonetim kendi agziyla soylemis HYurekli'ye, bu hafta dıransfer mıransfer olmaz

Terminatör os tandemi istiyorum, rakipler artık elini kolunu sallaya sallaya geçemesin

Paulinhoyu neden istemiyorsun renktaş ben getirebilecegimizi düşünmüyorum yıllık ücret nedeniyle ama gelse 3 yıl hayvan gibi oynar

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam sen Paulinho olsan son kontratını almışsın , takımda Falcao , Feghouli falan yata yata para alırken o kadar zorlar mısın kendini?

Bir de Fatih Terim'i biliyorum , Falcao ile Feghouli biraz kıpırdansın hemen kadrodaki tüm iyi sistemi bozup şuna dönecek.

---------Falcao----------
Babel---Paulinho---Feghouli

Bu yüzden şuan elimizdeki son kontratlı yatış isimler çıkmadan daha yaşlı birinin kontrata girmemek lazım.

rony lopes baya iyi oyuncu. 2 sezondur falan istatistikleri iyi değil ama bu dandik ligde kendini bulur
stil olarak bel kırar baya bi oyuncunun burada

Hocam sen Paulinho olsan son kontratını almışsın , takımda Falcao , Feghouli falan yata yata para alırken o kadar zorlar mısın kendini?

Bir de Fatih Terim'i biliyorum , Falcao ile Feghouli biraz kıpırdansın hemen kadrodaki tüm iyi sistemi bozup şuna dönecek.

---------Falcao----------
Babel---Paulinho---Feghouli

Bu yüzden şuan elimizdeki son kontratlı yatış isimler çıkmadan daha yaşlı birinin kontrata girmemek lazım.
Dediğin olay çok fazla genelleme gomis Arabistan ligin de yatardı bu mantıkla bazı adamlar oynamaya aşık oluyor çok hırslı oluyor bu adam çin de yatmadı ikinci kez gitti yine yatmadı etrafında delice maaşlar alan adamlar vardı kendisi de hayvan gibi maaş alıyordu bu adam komutan bir oyuncu asker bile hafif kalır hırsından saha da koşmayan adamları dovesi geliyor ve bunların yanında çok teknik skorer bir oyuncu

Dediğin olay çok fazla genelleme gomis Arabistan ligin de yatardı bu mantıkla bazı adamlar oynamaya aşık oluyor çok hırslı oluyor bu adam çin de yatmadı ikinci kez gitti yine yatmadı etrafında delice maaşlar alan adamlar vardı kendisi de hayvan gibi maaş alıyordu bu adam komutan bir oyuncu asker bile hafif kalır hırsından saha da koşmayan adamları dovesi geliyor ve bunların yanında çok teknik skorer bir oyuncu

Çok belli olmaz ama dediğim gibi ihtimal olarak dediğim senaryoyu çok yaşadık. Falcao'da komutandı gelmeden önce. İşler değişebiliyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt