Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.709
- 8.730
- 1.233
bASKanım <3
Hoca istemedi demekki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bASKanım <3
Ali koç palavra sıkmıyor ki. Sadece futboldan anlamıyor ve camiasi lanetli. GSmizde Baskan olsa tarih yazardik.Bu herifin Ali Koç v2 olduğunu söylemiştik.Lakin bize yine inanmadılar rengim![]()
Pazartesi hoca acıklıcam dediler bugun hocaları yok. Son dakika iptal oldu diye açıklama yaptı inandın mıAli koç palavra sıkmıyor ki. Sadece futboldan anlamıyor ve camiasi lanetli. GSmizde Baskan olsa tarih yazardik.
Allahtan Apo gitmeden aytaçla alpaslanı almış20 hazirani bekleyen cok oyuncu var. Başkan adamları bekletmesene ağaç oldular.
Herif cebinden min. 100m euro verdi. Şaibeli transferle soktuğu paralar da cabasi. Su paralar bize girse borcumuz sifirlanirdi. Bizim Burak da ingilterede çay ocagi işletiyor.Pazartesi hoca acıklıcam dediler bugun hocaları yok. Son dakika iptal oldu diye açıklama yaptı inandın mıYa da Vedat'ın transferlere falan.
Cevap verdiğim kısım Palavracı değil kısmıydı. Mali gücü değil.Herif cebinden min. 100m euro verdi. Şaibeli transferle soktuğu paralar da cabasi. Su paralar bize girse borcumuz sifirlanirdi. Bizim Burak da ingilterede çay ocagi işletiyor.
sacmalamayalım lutfenYok ama sana biraz sözlesme management anlatim:
yürüyen sponsor sözlesmeleri var (30.6 tt, sixt ne zamana kadar bilmiyorum). Sence yürüyen sponsor sözlesme üzerine, baska bi sirketle sözlesme imzalarsan ne olur?
sorunun cevabi sende. Yardim edeyim. Kelimenin bas harfi T
Ama haklisin yuh yönetim nasil böyle kanunlar cikarirsin yaziklar olsun kandirildik
![]()
yeni sponsorumuz bu olmuş fotospora göre
Barwa Park Ali Sami Yen Spor Kompleksi
bu ne yaaa
Çıkıp adam gibi böyle boyle diye açıklama yaptı en azindan.Cevap verdiğim kısım Palavracı değil kısmıydı. Mali gücü değil.
Gerçekçi değildi ki , ortada hoca yok var diye zaman kazandı ama olmadı falan dedi.Çıkıp adam gibi böyle boyle diye açıklama yaptı en azindan.