Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalim fonesca nasil olacak sikecilerde

Bu doğrultuda Galatasaray Barış Alper Yılmaz dışında 20'sine kadar iki de yabancı oyuncu transferini bitirmeyi hedefliyor. PSV Eindhoven turuna kadar çok makul şartlarda bir seçenek çıkarsa da artı bir transfer de söz konusu.

hmm

Aliou Dieng’in menajeri: “Resmi bir teklif olmasa da Galatasaray’ın ilgisi olduğu bir gerçek. Galatasaray, Dieng’in oynamak isteyeceği büyük kulüplerden bir tanesi.”

(El-Watan)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
El watana guvenirim

Aliou Dieng’in menajeri: “Resmi bir teklif olmasa da Galatasaray’ın ilgisi olduğu bir gerçek. Galatasaray, Dieng’in oynamak isteyeceği büyük kulüplerden bir tanesi.”

(El-Watan)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yine basladik arap kaynaklara

Ulan ben en yakın arkadaşıma verdiğim sözü bile tutamayınca yerin dibine giriyorum.
Bu herif milyonlarca taraftarı olan kulübün başkanlığına talip olup, ekranlara çıkıp günlerce şöyle hazırız böyle iyiyiz filan şov yaptı. Şimdi de ölü taklidi yapıyor.
Bir söz veriyorsan tutacaksın. Tutamayacağın sözler de vermeyeceksin.
Omer Bey sizi sağduyuya davet ediyorum. Transferler sessiz ve derinden ilerlemektedir bilginize sunarim

Başkan transferler sözünü verdi henüz bir gelişme yok hadi borçsuzluk kağıdı için bekliyoruz deniliyor peki sponsor neden hazırsa açıklanmıyor acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt