Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
keşke üşenseydin reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşke üşenseydin reis
cerceve icine alınabilir belkilogonun renkleriyle oynarlar muhtemelen mevcut renklerle olmasının imkanı yok-bence
katarlı dostlarımız bizden renklerimizi değiştirmemizi istemezlerse tabi :crushed:
Sarı lacivert logolu sponsor helogonun renkleriyle oynarlar muhtemelen mevcut renklerle olmasının imkanı yok-bence
katarlı dostlarımız bizden renklerimizi değiştirmemizi istemezlerse tabi :crushed:
Hea?Bu doğrultuda Galatasaray Barış Alper Yılmaz dışında 20'sine kadar iki de yabancı oyuncu transferini bitirmeyi hedefliyor. PSV Eindhoven turuna kadar çok makul şartlarda bir seçenek çıkarsa da artı bir transfer de söz konusu.
hmm
El watana guvenirimAliou Dieng’in menajeri: “Resmi bir teklif olmasa da Galatasaray’ın ilgisi olduğu bir gerçek. Galatasaray, Dieng’in oynamak isteyeceği büyük kulüplerden bir tanesi.”
(El-Watan)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bittik biz beylerBu doğrultuda Galatasaray Barış Alper Yılmaz dışında 20'sine kadar iki de yabancı oyuncu transferini bitirmeyi hedefliyor. PSV Eindhoven turuna kadar çok makul şartlarda bir seçenek çıkarsa da artı bir transfer de söz konusu.
hmm
Yine basladik arap kaynaklaraAliou Dieng’in menajeri: “Resmi bir teklif olmasa da Galatasaray’ın ilgisi olduğu bir gerçek. Galatasaray, Dieng’in oynamak isteyeceği büyük kulüplerden bir tanesi.”
(El-Watan)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Omer Bey sizi sağduyuya davet ediyorum. Transferler sessiz ve derinden ilerlemektedir bilginize sunarimUlan ben en yakın arkadaşıma verdiğim sözü bile tutamayınca yerin dibine giriyorum.
Bu herif milyonlarca taraftarı olan kulübün başkanlığına talip olup, ekranlara çıkıp günlerce şöyle hazırız böyle iyiyiz filan şov yaptı. Şimdi de ölü taklidi yapıyor.
Bir söz veriyorsan tutacaksın. Tutamayacağın sözler de vermeyeceksin.
shaktarda iyiydi baya burda da başarılı olması şaşırtmazBakalim fonesca nasil olacak sikecilerde
Sessiz?Omer Bey sizi sağduyuya davet ediyorum. Transferler sessiz ve derinden ilerlemektedir bilginize sunarim
3lü defans mi oynatiyorshaktarda iyiydi baya burda da başarılı olması şaşırtmaz