- 5 Eylül 2014
- 87.405
- 74.207
- 4.513
tivıtır ahbetnerde yazıyor kardeşim fonseca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tivıtır ahbetnerde yazıyor kardeşim fonseca
Bu ne demek şimdi?Hocam Elmas'ın telefonlarına çıkmıyormuş.
If these rumors carry any weight, Roma are prepping a three-year deal for Fonseca, one that would pay him €2.5 million per year, and could be settled as early as next week.Bakalim. Silva fbnin yeni cocusu olurdu ayri olay.
ama ne kadar maas verecekler + limite nasil girecek
transferi deniz hanımla açıklamak elzemdirya kaan ayhan ya
Seni kırmızıya boyarim birader. Hırçınlık yapmayalım.kırmızı kırmızı dediniz
kulübü mahvettiniz
tivıtır ahbet
polonyalılara yine ta*ak malzemesi verecezBarwa ne lan kurwa gibi
Transfersizlikten dilim damağım kurudu
İnşallah dediğin gibidir abi.Bu kadar yangınlık bi durum olduğunu düşünmüyorum Onur ya. Hoca antremanda mesela daha onun KAP'ı bile gelmedi belli ki toplu bir olay peşindeler.
SAÇ’ın bu kadar bilgi almasından rahatsız oldum. Sponsor mevzusu da doğru olabilir.
Borcsuzluk kağidi muhabbeti bahane olmasada bahanemsi bi durum bence .Bende suan sesimi cikarmiyorum .ama cikip durum soyleymis boylesmis derlerse Burak baskan maskan kalmaz ortadaEkrana çıkıp bahane üretmemiş olmaları beklemeye değer bir mevzu, arka planda işler yürüyor diye düşünüyorum bir süre daha bekleyebilirim.
Aynen öyle, o yüzden durum netleşene kadar bekleme tarafıyım süre belli.Borcsuzluk kağidi muhabbeti bahane olmasada bahanemsi bi durum bence .Bende suan sesimi cikarmiyorum .ama cikip durum soyleymis boylesmis derlerse Burak baskan maskan kalmaz ortada
Sponsor için ne dedi ki
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi