Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalim. Silva fbnin yeni cocusu olurdu ayri olay.

ama ne kadar maas verecekler + limite nasil girecek
If these rumors carry any weight, Roma are prepping a three-year deal for Fonseca, one that would pay him €2.5 million per year, and could be settled as early as next week.

romada 2.5m alıyormuş

spurs haberleri çıkınca 4-5m euro demişler

Transfersizlikten dilim damağım kurudu
FB08CCBD-B30D-4427-8422-E508A8DEC518.webp

Bence Burak Başkanın arkasında durulmalı. Projeler öyle hemen 2 günde hayata geçirilecek şeyler değildir. Belki uzun zaman bile alabilir. Yani 10 günde herşey çözülecek diye bişey olamaz. Sanırım eski yönetimden kalan bazı sıkıntılar var . Kaldı ki biz taraftarlar çok kısa vadeli düşünüyoruz . 1 veya 2 sene dolmadan herşeye istifa diye sloganlar atıyoruz. Hem Başkan adayları arasında Altyapı ve tesisleşme olayını en iyi bilen kişidir Sayın Burak Elmas. O yüzden ben uzun vadeli düşünüyorum şampiyonluklar olur veya olmaz . Artı Ülkemizin en iyi Kulübüyüz ve en çok kupa alan takımıyız . Ben Burak başkanın kalıcı projelerle Galatasarayımızı çok iyi yerlere getireceğini düşünüyorum.Saygılarımla...

Emre bol ile turgay demir nasıl hala ekmek bulabiliyolar bi yerlerden ya bu iki kişi artık medyadan men edilmeli.Yaptıkları trollük mü fanatiklik mi her neyse gerçekten mide bulandırıcı

Ekrana çıkıp bahane üretmemiş olmaları beklemeye değer bir mevzu, arka planda işler yürüyor diye düşünüyorum bir süre daha bekleyebilirim.
Borcsuzluk kağidi muhabbeti bahane olmasada bahanemsi bi durum bence .Bende suan sesimi cikarmiyorum .ama cikip durum soyleymis boylesmis derlerse Burak baskan maskan kalmaz ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt