Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rui 3 milyon ister de biz vermeyiz.haberde yalan gibi zati

Isitan gun fernandinho gibi yasli ve pahali oyunculardan uzak duracagiz derken mario rui gibi son yillarda defansif acidan aksayan 30 yasindaki bi adama para gomecegimizi kastetmedi

maliyetleri görünce böyle bir manasızlık içinde buldum kendimi

kid-reading-wimbledon-fedal-match-759.webp

Mario rui de ikizler burcuymus gerci.gelirse o da kariyer sezonunu yasar ama o paralara olmaz

Transfer yapılması için yönetimi ablukaya aldığımız şu günlerde

İsmi geçen topçuları ve bedelleri gördükten sonra

Tam tersi yönetime transfer yapmaması yönünde bir baskı kurmalıymışız şuan anladım

Transfer yapan karşısında bizi bulur

Kayseri, Giresun ve Hatay bunu istiyor. Abv yabanci siniri. Keltos sayesinde orta seviye 3. Lig almancilar iyi para kazanacak.

Üstelik 85 milyon euroya. Zamaninda yaklasik 8 milyona almislar. 10 kati kazanc. Futbol kulübü degil sanki tüccar bu BVB.
Adamlar u17 Avrupa şampiyonası da parlayan oyuncuya 8 milyon euro yatırım yapıyor final oynadı o zaman İngiltere bizde yarı final oynadık 7 tane Galatasaray lı oyuncu arasından sadece ozan kabağı parlatabildik bu oyuncuları devamlı oynatarak jenerasyon oluşturulur

ya gidip gelen tempolu ama yeteneksiz bek istemiyoruz kardeşim muz orta yapacak bek lazım muz

Sözde hücuma iyi çıkıyor diye, defansif yönü facia solbeklere para gömülmesinden bıktım. Önünde de Onyekuru olsun isteniyor üstelik...

Bu Rui dandik 1 herifti. Napoli taraftarı da baya asagilamis herifi twitter'da gordugum kadariyla. 30 yasinda birine 5-6 milyon euro gommek büyük aptallik olur. Bence bu haber dogru degil. Abdur falan olsaydi bir nebze inanabilirdim ama bu yönetim oyle bir hata yapmaz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt