Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nando
Xx Cetin/Alpaslan Marcao Augustinson
Xx
Gedson asker 10
Xx Mo Kerem

bu morutan denen herifi her sayfada okuyoruz.
ciddi bir şey mi var yoksa cinderella masalları mı okuyoruz her sayfa?
bıktım aynı ismi görmekten

Ben umudu kestim.. bunlar transfer mransfer yapamaz.. sponsor yok ortada...

20-25 m euro dan aşağı satılmaz diyenlere bu adam bizi yakar başımızda kalır dediğimde linç yiyordum şimdi verdikleri fiyat belli

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
geçen yıl buralarda luyindamayı aldığımız fiyata satabilsek zil takıp oynarım dediğimizde futbol özürlüsü ilan ediliyorduk..

kongodaki çamur sahalarda az biraz fizikli her siyahı ldama kadar top oynar.

3 million $ alıcısı varsa sırtımızda taşıyalım.
Çapraz bağ kopardı, çapraz bağ öncesi o fiyatlardan bahsediliyordu ki sonuna kadar da doğruydu. ŞL maçlarında ayakta kalan tek adamdı Marcao yerlerde sürünürken.

Ortada "ben demiştim." muhabbeti yapıp egonuzu tatmin edeceğiniz bir durum yok, sizin çapraz bağınız kopsa bir daha koşamazsınız bile muhtemelen ama ne hikmetse tek derdiniz ego tatmini olmuş.

halil
kerem-asker10-gedson-solayaklıyko
6nobonservisli
agustinson-marcao-maksimovic-yenisağ
tecrübelitürk​

Gelisme oldukca yazar gala sevgisi.burak elmas yonetiminden gala sevgisi bile bilgi alamiyosa,beklemeliyiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok, çok çok hoş olurdu bilmiyorum en son ne zaman bu takımda orta yapmayı bilen bir bek oyuncusu izledik ? Tamam Avrupa futbolunda git gide böyle havadan orta yapıp ceza sahasına bol bol top şişirme dönemi bitti artık bek oyuncusu bile pasla ters koşularla ceza sahasına girmeye çalışıyor ama bizim ligde hala bu ilkel oyun oynanıyor yahu Caner 'in 10-11 asist yaptığı bir lig bu ne bekliyoruz ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt