- 2 Temmuz 2011
- 140.010
- 60.148
- 5.628
Son olarak gala sevgisinin burak elmas yonetiminin transfer çalışmalarına dair henuz bir bilgi alamadığını farkettim.2 hafta onceki durumları yazmis gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyun kurucuya gerek yok aga bi kişi pislik olsun yıldırsın rakibiMaksimovic hoş olabilirdi gerçekten, temiz net bir defans oyuncusuydu ama çok oyun kurucu bir stoper değil o da adamın işi defans yapmak fiziğiyle agresifliğiye
Ne gülüyorsun
Bence de iyi oyuncuAugustinsson iş yapar gelsin
20-25 m euro dan aşağı satılmaz diyenlere bu adam bizi yakar başımızda kalır dediğimde linç yiyordum şimdi verdikleri fiyat belli
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çapraz bağ kopardı, çapraz bağ öncesi o fiyatlardan bahsediliyordu ki sonuna kadar da doğruydu. ŞL maçlarında ayakta kalan tek adamdı Marcao yerlerde sürünürken.geçen yıl buralarda luyindamayı aldığımız fiyata satabilsek zil takıp oynarım dediğimizde futbol özürlüsü ilan ediliyorduk..
kongodaki çamur sahalarda az biraz fizikli her siyahı ldama kadar top oynar.
3 million $ alıcısı varsa sırtımızda taşıyalım.
Sözleşme uzatmadı mı CicaldauCicaldau olabilir zira son senesi çocuğun.
Rotterdamdaki çocuk da kolpa gibi.
Neyse 10 gün içinde sol bek ve iki orta saha almazsak koyim böyle işe, ben gidiyorum.
g.sevgisini bekleyin diye kafa ütülediler o da olumsuz konuştuNe gülüyorsun
Bilmiyorum.Sözleşme uzatmadı mı Cicaldau
kanka olumsuz bişey yok aslında. bi anda bakmışlsın pat 4 transfer gelmiş. anladığım kadarıyla gsevgisi son detaylara hakim değil. genel konuşuyorg.sevgisini bekleyin diye kafa ütülediler o da olumsuz konuştu
sinirlerim bozuldu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adı geçen bek oyuncularına kıyasla ne olduğu belli, ne vereceği belli tek oyuncu şuana kadar, 1 sene sözleşmesi var bence alınmalı. Tabi kaça bırakırlar bilemem ama..Bence de iyi oyuncu
Sende mi semihkanka olumsuz bişey yok aslında. bi anda bakmışlsın pat 4 transfer gelmiş. anladığım kadarıyla gsevgisi son detaylara hakim değil. genel konuşuyor