- 27 Ocak 2010
- 141.260
- 108.085
- 5.788
sergen zeren dransfer nöbedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır bir de önümüzeki seneler için daha da kötü 7 ve 6 yabancıya kadar düşecek sahaya çıkarabileceğimiz, bu arada yedek klübesinde tuttuğumuz yabancı sayısı da düşecekkulüpler öküzün trene baktığı gibi bu duruma sessiz kalması çok acı. birlik olup karşı çıkmalılar bu yabancı kararına. Şuana kadar bir aksiyon alınmamış olması rezillik.
Çapraz bağ kopardı, çapraz bağ öncesi o fiyatlardan bahsediliyordu ki sonuna kadar da doğruydu. ŞL maçlarında ayakta kalan tek adamdı Marcao yerlerde sürünürken.
Ortada "ben demiştim." muhabbeti yapıp egonuzu tatmin edeceğiniz bir durum yok, sizin çapraz bağınız kopsa bir daha koşamazsınız bile muhtemelen ama ne hikmetse tek derdiniz ego tatmini olmuş.
Kesinlikle öyle. Ligin izlenebilirliği kalmayacak, yerli menajerlerin cepleri dolacak, salak salak gurbetçiler gelecek yerli messi diye. Milli takımda milli takım, milli takımdanda tiksindirdiler soksunlar bi taraflarına, 2 sene sonra daha da izlenmez tr futbolu.Hayır bir de önümüzeki seneler için daha da kötü 7 ve 6 yabancıya kadar düşecek sahaya çıkarabileceğimiz, bu arada yedek klübesinde tuttuğumuz yabancı sayısı da düşecek
Fenerbahçe 'nin Trabzon 'un kadrosuna göre yabancı sınırı belirlemiyorlarsa ben de bişey bilmiyorum. Fenerbahçe Altay 'ı Serdar'ı Caner'i Ozan'ı Mert Hakan'ı İrfan 'ı Trabzon Uğurcan'ı Berat'ı Abdülkadir ' filan kullanır olan da bize olur

sözleşme uzatmıyo olabilirLuyindama'yı 2ye satacağımıza oynayacağı bir yere kiralayalım, kendini bulursa yükseğe gider. 2ye vermekte zerre mantık yok.
Evet zerzevat hazır, verilen süre yaklaşıyor. 1 ay daha dolmadan taraftarı karşısına alacak Sayın Elmas