Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sergen zeren dransfer nöbedi

kulüpler öküzün trene baktığı gibi bu duruma sessiz kalması çok acı. birlik olup karşı çıkmalılar bu yabancı kararına. Şuana kadar bir aksiyon alınmamış olması rezillik.
Hayır bir de önümüzeki seneler için daha da kötü 7 ve 6 yabancıya kadar düşecek sahaya çıkarabileceğimiz, bu arada yedek klübesinde tuttuğumuz yabancı sayısı da düşecek

Fenerbahçe 'nin Trabzon 'un kadrosuna göre yabancı sınırı belirlemiyorlarsa ben de bişey bilmiyorum. Fenerbahçe Altay 'ı Serdar'ı Caner'i Ozan'ı Mert Hakan'ı İrfan 'ı Trabzon Uğurcan'ı Berat'ı Abdülkadir ' filan kullanır olan da bize olur

Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke, Jadon Sancho'nun transferi konusunda Manchester United ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Watzke, "Sancho'nun transferi için Manchester United ile anlaştı. Kendisini takımda tutmak istiyorduk ancak o bir değişim istediğini söyledi. Maddi olarak mutluyuz ancak ayrılacağı için üzgünüz." ifadelerini kullandı.

Çapraz bağ kopardı, çapraz bağ öncesi o fiyatlardan bahsediliyordu ki sonuna kadar da doğruydu. ŞL maçlarında ayakta kalan tek adamdı Marcao yerlerde sürünürken.

Ortada "ben demiştim." muhabbeti yapıp egonuzu tatmin edeceğiniz bir durum yok, sizin çapraz bağınız kopsa bir daha koşamazsınız bile muhtemelen ama ne hikmetse tek derdiniz ego tatmini olmuş.

ortada ego tatmini yapacak birşey yok ki, luyindama için bizim gibi düşünen bir sürü insan vardı.

sadece 3 maç üst üste hatasız oynamadığı için bir yerde patlayacağını tahmin etmek zor değildi.

çapraz bağ ile bu çok hızlı ilerledi ve olası 10 milliondan olduk.

Hayır bir de önümüzeki seneler için daha da kötü 7 ve 6 yabancıya kadar düşecek sahaya çıkarabileceğimiz, bu arada yedek klübesinde tuttuğumuz yabancı sayısı da düşecek

Fenerbahçe 'nin Trabzon 'un kadrosuna göre yabancı sınırı belirlemiyorlarsa ben de bişey bilmiyorum. Fenerbahçe Altay 'ı Serdar'ı Caner'i Ozan'ı Mert Hakan'ı İrfan 'ı Trabzon Uğurcan'ı Berat'ı Abdülkadir ' filan kullanır olan da bize olur
Kesinlikle öyle. Ligin izlenebilirliği kalmayacak, yerli menajerlerin cepleri dolacak, salak salak gurbetçiler gelecek yerli messi diye. Milli takımda milli takım, milli takımdanda tiksindirdiler soksunlar bi taraflarına, 2 sene sonra daha da izlenmez tr futbolu.

Kulüp zengin birine satılıp sahipli olmadıkça transfer işi hayatta kampa filan yetişmez 30 yaşımdayım kimler geldi kimler geçti hiç kampa yetişen transfere denk gelemedik çok şükür ama her seferinde yeni gelen yönetime bu sefer olacak bu adamlar işi biliyor diye kanmaktan da vazgeçmedik yazık bize

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet zerzevat hazır, verilen süre yaklaşıyor. 1 ay daha dolmadan taraftarı karşısına alacak Sayın Elmas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt