Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel konusunda notrum ama Falcao, Diagne ve Feghouli ile acilen yollar ayrilmali. Bunu yapsak maas butcesinde 11.5 milyon euroluk rahatlama olur.
Babel konusunda hiç nötr değilim geldi 33-34'üne kanatta iş tutmaz (tutamaz değil tutmaz istemez) maddi beklentim de yok al kardeşim bonservisini demek lazım

Tecrübeli 6 olmayinca yerine görüşülen bonservisli 6 numara aliou dieng olsa gerek.ya florentino ya aliou dieng yeni 6 numaramız belliki

Diğer isim Mario Rui, o kesin.

Edit:

Tuğba Özay'ın boşandığı eski kocası İtalyan Ludovic Fattizzo

Babel konusunda hiç nötr değilim geldi 33-34'üne kanatta iş tutmaz (tutamaz değil tutmaz istemez) maddi beklentim de yok al kardeşim bonservisini demek lazım
Oyle diyoruz da forvette Mohamed haric kimse yok suan Falcao da giderse. Babel iyi kotu forvette is yapar yine zaten kanat icin yetersiz artik. Halil'in gelip gelmeyecegi de belli degil.

Ayrıca görüşülen yerli ve gurbetci oyunculara da değinmedi gala sevgisi.salih ozcan,eren dinkci,ercan kara ve burak ince ne durumda mesela

Oyle diyoruz da forvette Mohamed haric kimse yok suan Falcao da giderse. Babel iyi kotu forvette is yapar yine zaten kanat icin yetersiz artik. Halil'in gelip gelmeyecegi de belli degil.
Ben forvette de istemiyorum babeli abi ya. Geldiğinden beri ısınamadım o adama bak Şener'e ısındım Babel-Ömer-Saracchi'ye ısınamadım

Halilin gelmesi çok olumlu gelişme. Gedson+Dieng+Onyekuru+Barış+Solbek?+Sağbek? şu an anladığım bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt