Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burasını Abdullah bey kurduğundan beri takip ederim. Genelde okurum ama az yazarım. Bu sene ne oldu buraya? Diğer klüplerin fanları mı üye oldu? Yaş seviyesi bayağı düşmüş. Yaş değil aslında önemli olan ama yazılanlar. Burasını okumak, yazılanlara ve fikirlere katılmak veya katılmamak değerli idi ama bu sene buranın suyu çıkmış. Allah akıl fikir versin. Bilgisi olmayanın bile fikri var. Kardeşlerim daha yazacak var ama yazmayacağım. Umarım kalben Galatasaray’ı sevenler gene bu güzel forumda bulaşır
Ben hemen hemen hepsini engelledim.kafa rahat,tavsiye ederim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

benden duymuşlardı üstat luyindama buta dedim bu herif de akıl etti heralde duyummuş gibi yazıyor. bu hıyarı da kahveci gibi kenara yazıp yeri geldiğinde küfürlü post atalım herife.

Burak başkan'ın en büyük hatası süre vermesi ve biraz abartılı kampanyası oldu.Yoksa kimse kendisinden bu kadar hızlı transfer beklemezdi.Ben psv maçına kadar önemli 3-4 oyuncu gelebileceğini düşünüyorum ama mucize beklememek lazım bir anda.

Şöyle bir bakınca cidden haklısınız. Bir saatlik aradan sonra yüzlerce mesaj görüyorum ve baktığımda aynı kişilerin gün içinde zaten zibilyon tane attıkları mesajlarını tekrar ettiklerini görüyorum. Sonuca bakınca bir ortamda normal kullanıcılardan daha fazla troll bulunuyorsa çıkış yap butonu cidden en mantıklı seçenek gibi duruyor.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şöyle bir bakınca cidden haklısınız. Bir saatlik aradan sonra yüzlerce mesaj görüyorum ve baktığımda aynı kişilerin gün içinde zaten zibilyon tane attıkları mesajlarını tekrar ettiklerini görüyorum. Sonuca bakınca bir ortamda normal kullanıcılardan daha fazla troll bulunuyorsa çıkış yap butonu cidden en mantıklı seçenek gibi duruyor.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende engelli olsalarda arada forumun altındaki yaziya basip gene ne sacmalamislar diye bakıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt