- 1 Ocak 2011
- 15.619
- 10.543
- 1.838
30 sayfa bos muhabbet okudum yeter artik ulan hareketlenin biraz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beni güldürüyorsun renktaş allah da seni güldürsün30 sayfa bos muhabbet okudum yeter artik ulan hareketlenin biraz
Bizim yönetimin toplam serveti 40m euro var midir acabaHani nerede 40 milyon Euro kasa kolaylığı??????
Beyler psv yi eleyemicez zaten takımın her yeri eksik transferlerin yetisse yetisse ne kadari yetişir o maça bence Max 2
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Metin Öztürk gelmeliydi iyi olmadı.Bizim yönetimin toplam serveti 40m euro var midir acaba
By kara bulut HYurekli: "Onyekuru olympiakos'a gidiyor."
Mayısta erken seçim yaptirip hakettiği koltuğu almasını umalım.Metin Öztürk gelmeliydi iyi olmadı.
Bruma PSV'ye dönüyor galiba.
İşte tam bu noktayı ben yine kulüpteki 'futbol aklı' na yazarım...Futbol kulüplerinde sürpriz gelişler-gidişler her daim olur; bunlara hazırlıklı olmak, mevcut ve olası ihtiyaçlar için takip edilen futbolculardan oluşan bol alternatifli bir listeyi hazırda tutmak gerekir, ciddi profesyonel kulüplerde...Sonra elalem, Terim' in lafından çıkamayacak Apo' ya saydırıyor; adamın çapı belli zaten de alınacak futbolcuları onun belirlediğini zanneden geri zekalılar bile var, sözüm meclisten dışarı...Olabilir ama 4 ay bekleyebilirdi sanki yani buna ikna edebilirdik. Çünkü 1 ayda bir anda 25 m euro bütçe oluştu ama yönetim basiretsiz davrandı, doğru kullanamadık.
Tabii Luyindama sakatlanmasa da bence devre arası 10 üstü bedele satılabilecek seviyeye gelmişti, o da sermaye olurdu. Sermaye yaratamadıkça eldekilere muhtaç kaldık ve bir sarmal oluştu, gelinen noktada takımda şu an orta saha yok. Bek yok. Stoper muamma, kreatif kanat yok.
By kara bulut HYurekli: "Onyekuru olympiakos'a gidiyor."
twitterda yunanca arattım tek bir twit yokBy kara bulut HYurekli: "Onyekuru olympiakos'a gidiyor."
Kardesim bak.Ben 2011den beri uyeyim.Genelde ceza aldigim icin mesaj sayim az kalmis ve yazmaktan cok okumayi seviyorum.30 sayfa boyunca bize bos muhabbet okutanlara yaziklar olsun.Cikip bi aciklama bile yapmiyorlar.Esrefi neden istemedik adam yavas davranacak dedik hee bunlarda ayni arada ne fark varki.beni güldürüyorsun renktaş allah da seni güldürsün
Görüsmelere baslandi dedi az once, salliyor mu bilmiyorumtwitterda yunanca arattım tek bir twit yok
valla en son taraftarın biri ghezzal ve onyekuruyu getir bizi şımart başkanım demiş başka da haber görmedim. Haluk abi kendine gelGörüsmelere baslandi dedi az once, salliyor mu bilmiyorum
İnşallah olur buMayısta erken seçim yaptirip hakettiği koltuğu almasını umalım.