Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By kara bulut HYurekli: "Onyekuru olympiakos'a gidiyor."

babel - falcao - feghouli - diagne - luyindama satılsın, avrupadan komple elenmeye razıyım.

Yarın Arda ve Emre açıklanır yanar buralar modlara kolay gelsin..

Olabilir ama 4 ay bekleyebilirdi sanki yani buna ikna edebilirdik. Çünkü 1 ayda bir anda 25 m euro bütçe oluştu ama yönetim basiretsiz davrandı, doğru kullanamadık.

Tabii Luyindama sakatlanmasa da bence devre arası 10 üstü bedele satılabilecek seviyeye gelmişti, o da sermaye olurdu. Sermaye yaratamadıkça eldekilere muhtaç kaldık ve bir sarmal oluştu, gelinen noktada takımda şu an orta saha yok. Bek yok. Stoper muamma, kreatif kanat yok.
İşte tam bu noktayı ben yine kulüpteki 'futbol aklı' na yazarım...Futbol kulüplerinde sürpriz gelişler-gidişler her daim olur; bunlara hazırlıklı olmak, mevcut ve olası ihtiyaçlar için takip edilen futbolculardan oluşan bol alternatifli bir listeyi hazırda tutmak gerekir, ciddi profesyonel kulüplerde...Sonra elalem, Terim' in lafından çıkamayacak Apo' ya saydırıyor; adamın çapı belli zaten de alınacak futbolcuları onun belirlediğini zanneden geri zekalılar bile var, sözüm meclisten dışarı...

By kara bulut HYurekli: "Onyekuru olympiakos'a gidiyor."
1421607269267.jpeg

beni güldürüyorsun renktaş allah da seni güldürsün
Kardesim bak.Ben 2011den beri uyeyim.Genelde ceza aldigim icin mesaj sayim az kalmis ve yazmaktan cok okumayi seviyorum.30 sayfa boyunca bize bos muhabbet okutanlara yaziklar olsun.Cikip bi aciklama bile yapmiyorlar.Esrefi neden istemedik adam yavas davranacak dedik hee bunlarda ayni arada ne fark varki.

haluk yürekliyi engelledim haber alamayınca uydurmaya başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt