Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.025
- 10.025
- 2.668
Işıtan bi dur daha ilk günden dedikodular çıktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
he aynen ykürekeyürekli gs de kaos terim komisyonların başklarına gitmesine çok kızmış yeni yönetim istioHYurekli: "Işıthan Gün ve Ogan Tarhan ortak ve kulüpleri var, ticari bir iş dönüyor ve yönetim bundan rahatsız."
Bir bir dökülmeye basladilar
her duyduğunuza inanmayın. tüm liseciler atağa geçti şimdi.Işıtani dis kapinin mandali yapmalarindan belliydi. Isitan bey yakinda istifa eder.
O zaman sen bari olumsuz aşılama renktaş, bunlar çabuk gaza geliyorlar biliyorsun.Ocak ayinda tum transferleri bildi herkesden once gedsonu o soyledi
Adam covid oldu annesi vefat etti.. ne bekliyon adam robotmu? Geldiginde golleri siraliyordu sezon ortasinda...bu sene kaç kere çalım attı ya
Ua forumundanmıEn son mesaji:
Ilk transferin yabanci olmasini istiyorlar (gedson) , cumartesi-pazar gunu kaplar gelecek
Gedson, arda, emre a, ft, paulinho, bay, rondon
HYurekli: "Işıthan Gün ve Ogan Tarhan ortak ve kulüpleri var, ticari bir iş dönüyor ve yönetim bundan rahatsız."
Bir bir dökülmeye basladilar
3 tane açık oynayan takıma gol attı. ben gelmesine karşı değilim. ama eski onyekuru olmadığı da gerçek. bir takım kapanınca onyekuru sahadayken genelde 10 kişi oynuyoruz artık. eskiden kilidi çözen adamdı şuan kilitleyen adamAdam covid oldu annesi vefat etti.. ne bekliyon adam robotmu? Geldiginde golleri siraliyordu sezon ortasinda...
Antep, basaksehir ilk aklima gelenler acikmi oynadi kardesim. Adam annesi vefat ettikten sonra filan formsuz idi normal yani3 tane açık oynayan takıma gol attı. ben gelmesine karşı değilim. ama eski onyekuru olmadığı da gerçek. bir takım kapanınca onyekuru sahadayken genelde 10 kişi oynuyoruz artık. eskiden kilidi çözen adamdı şuan kilitleyen adam