Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HYurekli: "Işıthan Gün ve Ogan Tarhan ortak ve kulüpleri var, ticari bir iş dönüyor ve yönetim bundan rahatsız."

Bir bir dökülmeye basladilar
he aynen ykürekeyürekli gs de kaos terim komisyonların başklarına gitmesine çok kızmış yeni yönetim istio

Son düzenleme:
Allahim yerli ve yabancı futbolcularimiz boyle kaliteli oyun oynasin yarabbim🤗🤗🤗🤗

Haluk bağlantılarını kaybetti. Artık yasaklanması gerektiğini düşünüyorum ama siz bilirsiniz. Paso olumsuz haber yayacaktır.

Adam covid oldu annesi vefat etti.. ne bekliyon adam robotmu? Geldiginde golleri siraliyordu sezon ortasinda...
3 tane açık oynayan takıma gol attı. ben gelmesine karşı değilim. ama eski onyekuru olmadığı da gerçek. bir takım kapanınca onyekuru sahadayken genelde 10 kişi oynuyoruz artık. eskiden kilidi çözen adamdı şuan kilitleyen adam

Ulan paulinho haberi cikmadi hala 😔 bugun cikmasi gerekiyodu yarin da cikabilir pek tabi

3 tane açık oynayan takıma gol attı. ben gelmesine karşı değilim. ama eski onyekuru olmadığı da gerçek. bir takım kapanınca onyekuru sahadayken genelde 10 kişi oynuyoruz artık. eskiden kilidi çözen adamdı şuan kilitleyen adam
Antep, basaksehir ilk aklima gelenler acikmi oynadi kardesim. Adam annesi vefat ettikten sonra filan formsuz idi normal yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt