Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para mara hazir diyordular o daha kotu bi durum.cengiz Bile cok sikisica iyi transferler yapabiliyordu genc oyuncular aliyordu.Bakalim bunlari gorecegiz.Ama kotu basladiklari bi gercek.
ben metin öztürk seçilsin istiyordum. ne burak kadar uçuyordu ne eşref kadar küçülme meraklısı
elmas seçilince de transferler erkenden biter diye çok üzülmedim o yüzden ama şuana kadar olumlu bir şeyini göremedik ilerisi ne olur bilemiyorum
benim de epey canım sıkkın senin gibi.

Kardesim bak.Ben 2011den beri uyeyim.Genelde ceza aldigim icin mesaj sayim az kalmis ve yazmaktan cok okumayi seviyorum.30 sayfa boyunca bize bos muhabbet okutanlara yaziklar olsun.Cikip bi aciklama bile yapmiyorlar.Esrefi neden istemedik adam yavas davranacak dedik hee bunlarda ayni arada ne fark varki.
Öyle deme renktas
B.Elmas: Kaybedecek 1 saniyemiz dahi yok

kerem, babel, arda, barış alper varken onyekuruyu alarak sol kanat bölgesini acil 5'lemek lazım.

Bu haluk temmuz 2013de nani dedi, gelmedi.tuchel dedi yine gelmedi

ben metin öztürk seçilsin istiyordum. ne burak kadar uçuyordu ne eşref kadar küçülme meraklısı
elmas seçilince de transferler erkenden biter diye çok üzülmedim o yüzden ama şuana kadar olumlu bir şeyini göremedik ilerisi ne olur bilemiyorum
benim de epey canım sıkkın senin gibi.
Benim durum daha kötü

Ft gitmeliydi bence ve sadece burak göndermeyecekti,yinede ekibi iyi,transferler,yapılanma ,sponsorluklar,pilot takım derken sineye çektim belki toparlar diye

Hem ft kaldı,hem çöplerle uzattık,hem transfer sponsorluk pilot takım yok

Kendimi ç bank mağduru gibi hissesiyorum

2025 Gs'si Marcao, Gedson, Kerem, Mohamed gibi isimlerden olusacak. Bunlarin yanina mutlaka birkac genc yetenek daha eklememiz lazim. Cok ciddi ambargo koyacagiz Turk futboluna. Yasli isimlere para sacmaktansa genclere yonelmeye devam edelim. Bu genclerin etrafina 2-3 kalite tecrube eklemek yeterli. Alioski, Paulinho, Yarmo gibi isimler olabilir.

bu haluk denen kolpacı bugüne kadar neyi bilmiş. oturduğu yerden senaryo yazıyor
Gecenin 11'inde sizlere transfer haberim var diyenlerden ben medet ummam.
Maksat taraftari kendi tarafina cekmek icin hareketler. Yüzde yüz bisey biliyorsan direk gider yazarsin, saat 23'ü yok 00'i bekleyin nedir yani...

Benim durum daha kötü

Ft gitmeliydi bence ve sadece burak göndermeyecekti,yinede ekibi iyi,transferler,yapılanma ,sponsorluklar,pilot takım derken sineye çektim belki toparlar diye

Hem ft kaldı,hem çöplerle uzattık,hem transfer sponsorluk pilot takım yok

Kendimi ç bank mağduru gibi hissesiyorum
kardeşm abartma ya paran mı gitti yatırımın mı gitti çlougnn ççgn rızkı mı gitti biraz mantklı düşünün mantıksız olanı banlıcam

ogan tarhan ile ışıtan iş yapıyormuş.Sanki çakmaya çalışıyorlar bize oyuncuları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt