- 2 Temmuz 2011
- 140.000
- 60.141
- 5.628
Tebrikler mesajlari bitince açacam engeliKral yeni açıldılar bir zahmet reklam yapsınlar ilk tebrik mesajları bu. Medyanın sevilen isimleri orada olacak daha iyi olacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tebrikler mesajlari bitince açacam engeliKral yeni açıldılar bir zahmet reklam yapsınlar ilk tebrik mesajları bu. Medyanın sevilen isimleri orada olacak daha iyi olacaktır.
benim de engelimi acar misinTebrikler mesajlari bitince açacam engeli
Hayri reis süreyya ayhanın kocadı haluka otobüs çocuğu demiş ilginç bi bilgi belki bilmek istersin diye düşündüm
başka forumda özelden konuşan biri var.
toplu sorulara cevap vermiş
Renkdas burakla ilgili son düşüncelerin nedirne zaman dedi yav
ss atabilir misinbaşka forumda özelden konuşan biri var.
toplu sorulara cevap vermiş
O zaman gol atamadığın her maç kapalı savunma sana göreSeninle daha fazla tartismak istemiyorum kardesim bu yorumun yeterli. Yani antep macinda 0-0 giden gol pozisyonu bulamadigin mac kapali defans degildi öylemi![]()
Kim üfürdü bu yalanıPazar gedson kap geliyormuş işte
gssevgisineden duyum size;
-ft dieng'i istiyormuş
-bonservissiz yabancı stoper 32 yaşında imiş.
FT topcudan anlamazdı ama hayret dieng nasıl seçmiş.gssevgisineden duyum size;
-ft dieng'i istiyormuş
-bonservissiz yabancı stoper 32 yaşında imiş.
@Okan Özkan 'nın içinde bulunduğu forumdan biriymişKim üfürdü bu yalanı
ss atabilir misin
şu an sükunet içerisindeyim lakin her an patlayabilirim rengimRenkdas burakla ilgili son düşüncelerin nedir
Bu 2. Gol kardes.. adamlar gol atmaya cikiyor tabi 1-0 dan sonraO zaman gol atamadığın her maç kapalı savunma sana göre
3 kişiyle hücümdayız biri pası veren Kerem. Onyekuru’ya attı gol oldu. Babel’e verse pas açısı var o da bomboş. Transparan falan heralde bu kapalı savunmaSen tartışma bencede yetmiyor çünkü belli ki
Ekli dosyayı görüntüle 128783
3.5 verecek olsalar belhanda niye bu kadar boş kalsın yalan haber barizBelhanda'nın 3.5M olayı da doğru değil bu arada.
1.5-1.6 alacakmış.
Bunun da yarısı net, yarısı bonusmuş.
Kıllı Reis söyledi. O diyorsa doğrudur. Ertan'ın kankası çünkü.
Biz transfer beklerken baskanin turbeye gitmesi komik oldu
Ayriyeten sufiymis baskan onu anladik