röportaj yapmışlar anasını satayım adamla
1- Luyindama ile sozlesme uzatip kiralik niye gondermiyoruz? Bedavadan biraz pahaliya birakilacak adam degil Luyindama.
2- Morutan ve/veya Cicaldau icin sansimiz var mi?
3- Florentino olmazsa, Berg / DIeng / Romdhane uclusunden hangisi daha oncelikli hoca icin?
4- Sag acik icin Berghius olmazsa, alternatif kimler var?
5- Bonservissiz tecrubeli yabanci stoper kim?
6- Transfer yasagi alma mevzulari dogru mu?
7- Kulup menajerlerin kucağına mı oturdu yine?
8- 4-1-4-1 mi oynayacağız?
9- Paulinho
10-Genç oyuncu transfer etmeyi düşünüyorlar mı ? Yoksa paraları yine 28 30 bandındaki yabancılara gömmeyi mi planlıyorlar ? Barış Alper mi bizim sadece genç olarak ciddi ilgilendiğimiz isim ?
11- BELHANDA'yı hiç istedik mi, teklif gitti mi?
12- 10 numara ve sağ kanat transferi düşünülüyor mu ? son soruydu
13- Kondisyoner ve yardımcı antrenör?
CEVAPLAR
1- Luyindama sakalıktan sonra çok geriledi özellikle en önemli özelliği hızını kaybetti bir de eğitime çok açık değil.
2. Morutan için becali ile çok zorlanıldı ama olmadı. Diğer oyuncu için bir duyumum bile olmadı.
3- Bence dieng
4- alternatifi yazamam ama istatistiği daha iyiydi bu sene o da olmazsa zannetmiyorum yeni bir isim
5- 32 yaşında![]()
6- Bu ülkede imkansız, transfer tahtası olarak sordum tahta yeni açıldı ama ancak teoride olmuştur yasak olduysa bile dedi.
7- iyi niyetler suistimal edilebilir bu konuya dikkat çekmeliyiz sonuçta mostafa transferinde yaşananlar ortada
8- Bir transfere göre 3 lü de oynayabiliriz. Alınacak beklerin durumuna göre de değişir
9- öncelik değil o maliyetler ancak mecbur kalırsan girersin
10- genç oyuncular çok düşünülüyor ama daha takımın iskeleti eksik burada yaş dan ziyade takım da oluşturulması ön planda
11- Hiç alaka bile olmadı ama belhanda gelmek istediğini söylemiş
12- 10 numara düşünülüyor ama 8 gibi de oynayacak yeni nesil diyelim sağ kanat üstte yazdım
13- Kondisyoner olarak Scott gelir bence yine, yardımcı konusunu daha duymadım.