Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
röportaj yapmışlar anasını satayım adamla

1- Luyindama ile sozlesme uzatip kiralik niye gondermiyoruz? Bedavadan biraz pahaliya birakilacak adam degil Luyindama.
2- Morutan ve/veya Cicaldau icin sansimiz var mi?
3- Florentino olmazsa, Berg / DIeng / Romdhane uclusunden hangisi daha oncelikli hoca icin?
4- Sag acik icin Berghius olmazsa, alternatif kimler var?
5- Bonservissiz tecrubeli yabanci stoper kim?
6- Transfer yasagi alma mevzulari dogru mu?
7- Kulup menajerlerin kucağına mı oturdu yine?
8- 4-1-4-1 mi oynayacağız?
9- Paulinho
10-Genç oyuncu transfer etmeyi düşünüyorlar mı ? Yoksa paraları yine 28 30 bandındaki yabancılara gömmeyi mi planlıyorlar ? Barış Alper mi bizim sadece genç olarak ciddi ilgilendiğimiz isim ?
11- BELHANDA'yı hiç istedik mi, teklif gitti mi?
12- 10 numara ve sağ kanat transferi düşünülüyor mu ? son soruydu
13- Kondisyoner ve yardımcı antrenör?
CEVAPLAR
1- Luyindama sakalıktan sonra çok geriledi özellikle en önemli özelliği hızını kaybetti bir de eğitime çok açık değil.
2. Morutan için becali ile çok zorlanıldı ama olmadı. Diğer oyuncu için bir duyumum bile olmadı.
3- Bence dieng
4- alternatifi yazamam ama istatistiği daha iyiydi bu sene o da olmazsa zannetmiyorum yeni bir isim
5- 32 yaşında
;)

6- Bu ülkede imkansız, transfer tahtası olarak sordum tahta yeni açıldı ama ancak teoride olmuştur yasak olduysa bile dedi.
7- iyi niyetler suistimal edilebilir bu konuya dikkat çekmeliyiz sonuçta mostafa transferinde yaşananlar ortada
8- Bir transfere göre 3 lü de oynayabiliriz. Alınacak beklerin durumuna göre de değişir
9- öncelik değil o maliyetler ancak mecbur kalırsan girersin
10- genç oyuncular çok düşünülüyor ama daha takımın iskeleti eksik burada yaş dan ziyade takım da oluşturulması ön planda
11- Hiç alaka bile olmadı ama belhanda gelmek istediğini söylemiş
12- 10 numara düşünülüyor ama 8 gibi de oynayacak yeni nesil diyelim sağ kanat üstte yazdım
13- Kondisyoner olarak Scott gelir bence yine, yardımcı konusunu daha duymadım.

Tartışmanıza karışmak gibi olmasın da bu gibi birçok pozisyonda hücumda doğru pası atamadığımız için rakibin yerleşmesine zaman tanıyoruz. O pası atacak bir oyun aklıyla bu ligde dağılmayacak defans kurgusu yok bence. Buna bahsettiğiniz takımların kapalı savunmaları da dahil. Az mı bağırıyoruz maç içinde şuraya at şuraya at diye. Ayakta zor duran Seri bile pas kalitesiyle fark yaratıyordu.
Hocam bende bunu diyorum ya işte , bizim taraftar zannediyor ki gol atamıyoruz çünkü rakip kapandı.

Öyle birşey yok halbuki. Hücüm planın yoktu koca sezon , oyun aklı yoktu , kötü giden her maçta Babel girsin bişey yapsınla sezon geçmezdi de. Ömer’i gor şu pozisyonda riske girme geri ver diye işaret yapıyor.

Halbuki Gedson çıkıyor BJK derbisinde uzun pas atıyor Babel bomboş kalıyor , çok basit birşey. Kapalı savunma dediğin şeyi son hafta Malatya yaptı işte. 11 kişi sahasında bekledi.

Sonra Avrupa’da bizi niye yeniyorlar. Yeniyorlar çünkü golsüz geçen her maç rakip kapandı falan oluyo.

Luyindama giderse buta geliyor.stopere de boateng veyahut wout faes geliyo bonservisi ile.ne guzel isler yarabbim

youtube kanalı izlensin diye sallaması gerekiyor tabi elinde bilgi olmayınca. oturduğu yerden brezilya dizisi bölumü yazdı 2 dakikada
Benim anlamadigim bir konu var. Misal ben GS yöneticisiyim, niye gideyimde ben yapacagim transferleri veya sürdürdügüm transferleri disarda bir gazeteciye, twitterciye her kimse bunu gidipte paylasayim. Sonucta bu isler yapilirken bir sekil gizli yapilmaya calisiliyor. Paylasiyorsanda güvendigin kisiler olacak. Gecen sezon transfer döneminde disariya bilgi sizdiran biri var diyorlardi, ne oldu sonrasini bilmiyorum. Sacma sapan isler.
Yanilmiyorsam Ünal Aysal döneminde bu isler cok gizli tutuluyordu. Imza atildiktan sonra twittercilerin vs. haberi oluyordu.

Oh berghuis ihtimali hala var.olmazsa alternatifinin istatistikleri iyiymis.florentino olmazsa dieng geliyo.guzel

Benim anlamadigim bir konu var. Misal ben GS yöneticisiyim, niye gideyimde ben yapacagim transferleri veya sürdürdügüm transferleri disarda bir gazeteciye, twitterciye her kimse bunu gidipte paylasayim. Sonucta bu isler yapilirken bir sekil gizli yapilmaya calisiliyor. Paylasiyorsanda güvendigin kisiler olacak. Gecen sezon transfer döneminde disariya bilgi sizdiran biri var diyorlardi, ne oldu sonrasini bilmiyorum. Sacma sapan isler.
Yanilmiyorsam Ünal Aysal döneminde bu isler cok gizli tutuluyordu. Imza atildiktan sonra twittercilerin vs. haberi oluyordu.

Yöneticiler değilde daha çok büyük kulüpler menajerlerin kucağına oturduğumuz için menajerlerden çıkıyor bu haberler.

Işıtan gun, ogan tarhan ile ilişkisini kesmeli.Haluk yurekli haklı.

Bilgi vermezsen seni kara listeye alıyolar

Transfer dönemlerini yalancıyı silkmedikleri için sallayarak geçirip takım kötü gittiğinde ilk suçlananlar transferleri sızdırmayanlar oluyo

Halukta bilgi alamadığı için sallamaya başlamış ışıtana

Lan o bonservisli stoper wout faes olsun,boateng gelmezse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt