Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SAÇ bu yaz Bodrum'da hoca ile futbol dışı konuştuk demişti. O kadar da kolpalamıyordur herholf. Belki doğru olabilir.

Karagümrük’te kiralık oynayan Jimmy’nin kalçasında ciddi bir problemi vardı. Onu bir kalça akroskopisi gerçekleştirdik. Gayet de güzel geçti ameliyatı. O da ciddi anlamda toparladı geçen süre içerisinde ama ciddi bir problemdir kalça akroskopisi. Daha doğrusu labrum ciddi bir problemdir orada. Onun vereceği reaksiyona bakarak ilerleyeceğiz. Önümüzdeki hafta da bizimle beraber olacak. Şu anda bir rehabilitasyon sürecinde yurt dışında. Onu görüp daha net değerlendireceğiz ama oradan takibimiz beklediğimizden daha iyi gidiyor durumu.

ulan HAMES
sakat diye kiralanamaz da
cockbabayla uzatmamak şart oldu
bari hames oynar delirtme kontenjanından

Ben hırslı ve agresif topçuları severim. Bir maçını izlemiştim Çindeyken. Orda bile hırslı ve sürekli golü arayıp ceza sahasına giriyordu. Burda da aynı şekilde hırslı oynayacaktır. Tek çekincen kondisyonu. En son eylülde maça çıkmış

Like işini menajeri akıl etmiştir .Bizim teklif ettiğimiz maaşı yükseltmek için taraftar baskısı yaptırıyorlar akıllarınca.
cin ligindeki maclarini oynarken takip ederdim.
ismi bizimle anildigi ilk gun ,bir kac yorum birakmistim kendisine dair....
iki sene bizim ligde peak performans sunar kanimca.....
o gunde dedigim gibi,pau/gedson ile beraber bambaska bir seviye olur ortasaha....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt