- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
3 ay icin herifi niye aldik o zmn. Herif kontratı bitene kdr gitmese hocanin maasindan mi kesilecek ucreti
Ne saçma iş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bundan ciddi daha ne olabilir? bitti bu iş
izole elit semtte vermişlerdir bir villa ya da lüx bir otel ayarlamışlardır. uçak bileti vs her türlü ikna edersin paradan haber verAvrupadan bi futbolcu adanaya nasil gider lan. Ve gittigi zaman tepkisi ne olur. Cok cins bi sehir yaw.
Hocanın sağ bek fobisi var 6 ayda bir değiştiri veriyor.3 ay icin herifi niye aldik o zmn. Herif kontratı bitene kdr gitmese hocanin maasindan mi kesilecek ucreti
Ne saçma iş.
Duyum yok daha.@Halil Tolga reyis duyum verecektin kuruduk
Modlar aldı duyumu bize söylemediler bişey
İlla bizde bildiklerimizi eskisi gibi pm yoluylamı söyleyelim kimse faydalanmadan
bi kere yazdım yaKardeşim niye hep 7 Temmuz diyorsun?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
şu 15 günlük transfer macerasında keçiörengücü başkanının beine bağlanması dışında en büyük gelişme pau laykıydı.Umutlandırıp utandırmayın
Ne alakası var dünyada her klüp aldigi oyuncu tutuyor mu performansı beğeniliyor mu ? Istenmeyince TD mı kesiliyor parası? Sen memnun musun mesela3 ay icin herifi niye aldik o zmn. Herif kontratı bitene kdr gitmese hocanin maasindan mi kesilecek ucreti
Ne saçma iş.
Adananın çok güzel yerleri var yav mesela dışıAvrupadan bi futbolcu adanaya nasil gider lan. Ve gittigi zaman tepkisi ne olur. Cok cins bi sehir yaw.
15ine kadar kurulur mu takımşu 15 günlük transfer macerasında keçiörengücü başkanının beine bağlanması dışında en büyük gelişme pau laykıydı.
umutlanmamak elde değil o yüzden
Bu adamla 5-6 sene önce adımız çıkmıştı sanki belki daha yakın da olabilirSerdar Ali Çeliker 'Galatasaray Udinese forması giyen Samir Caetano De Souza Santosu'da istiyormuş.'
cin ligindeki maclarini oynarken takip ederdim.Ben hırslı ve agresif topçuları severim. Bir maçını izlemiştim Çindeyken. Orda bile hırslı ve sürekli golü arayıp ceza sahasına giriyordu. Burda da aynı şekilde hırslı oynayacaktır. Tek çekincen kondisyonu. En son eylülde maça çıkmış
Like işini menajeri akıl etmiştir .Bizim teklif ettiğimiz maaşı yükseltmek için taraftar baskısı yaptırıyorlar akıllarınca.
Bizim yoneticilerin bir cogunu taniyormus, onlar ile konusup vermistir bilgiyisaç bey neden gs duyumcusu oldu