Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.624
- 110.679
- 4.878
al ahlyden topcu almak zamalekten daha zor
bu arkadaştan umidi keselim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben onyekurunun gelmemesine okey değilim valla bu kadar pozisyona giren adam bırakılmaz maliyeti yüksek olsa tamam bu futbol piyasasinda bence çok uygunben onyekuru gelmemesine okeyim
hani nerede lütfen söyleyin#Galatasarayınmaçıvar
hani nerede lütfen söyleyin
Serdar Ali diğerleri kadar Galatasaray düşmanı değil. Zaman zaman şirazesi kaydığı oluyor ama ayan beyan düşmanlık edenler gibi değil.Serdar Ali denilen Galatasaray düşmanı herifin haberleri paylaşıyor burada kimsede napiyorsun demiyor küfür etse yine paylaşılacak galiba izin vermeyin böyle şeylere antu değil.burasi
Arda-Emre-Ömer- Emre Akbaba tribün transferleri tamam takıma kimleri alacaklar.
sözleşmesinin son senesi üstatGhezzalin bonservis işi ne alaka anlamadım herif kariyer sezonunu oynamış ciddi ciddi bonservisiyle alabileceğimizi düşünenlere Allah akıl fikir versin gelirse ancak kiralık gelir ki o da zor ihtimal Leicester hazır piyasa yapmisken satmaya çalışacaktır buna da ne bizim ne bjknin gücü yetmez
Başkan sözde cl bizim için çok önemli ilk 10gunde transferi yapıcaz diyordu 1 tane transfer yokBizim icin hedef avrupa olmali Ama sampiyonlar ligi macimiza kisa bir süre kaldi ve herhangi bir hazirlik yok
Elendikten sonra harekete gecmek bize yakismiyor gun gectikce avrupa dan uzaklasiyoruz
Gecmisten bir örnek vermem gerekirse 2012/2013 sezonunda cl de gruptan ciktik ve Schalke ile eslestik,Fatih hoca sol bek transferi istiyordu Ama o dönem yönetim hedefimiz daha büyük olmali dedi ve Sneijder ile drogba transfer edildi
Cl de ceyrek final oynadik ayrica lig de Sampiyon olduk
Galatasaray’in vizyonu bu olmali
Toni modric. Tudorsun kondisyoner antrenorukim yükledi?
Ghezzalin bonservis işi ne alaka anlamadım herif kariyer sezonunu oynamış ciddi ciddi bonservisiyle alabileceğimizi düşünenlere Allah akıl fikir versin gelirse ancak kiralık gelir ki o da zor ihtimal Leicester hazır piyasa yapmisken satmaya çalışacaktır buna da ne bizim ne bjknin gücü yetmez
Gs scouting ekibi kimsenin bilmediği adamı bulmuş izlemiş önermiş bravoGhezzal bize gelse 10 haftayı göremeden sakatlanır
sözleşmesinin son senesi üstat