Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ghezzalin bonservis işi ne alaka anlamadım herif kariyer sezonunu oynamış ciddi ciddi bonservisiyle alabileceğimizi düşünenlere Allah akıl fikir versin gelirse ancak kiralık gelir ki o da zor ihtimal Leicester hazır piyasa yapmisken satmaya çalışacaktır buna da ne bizim ne bjknin gücü yetmez

Serdar Ali denilen Galatasaray düşmanı herifin haberleri paylaşıyor burada kimsede napiyorsun demiyor küfür etse yine paylaşılacak galiba izin vermeyin böyle şeylere antu değil.burasi
Serdar Ali diğerleri kadar Galatasaray düşmanı değil. Zaman zaman şirazesi kaydığı oluyor ama ayan beyan düşmanlık edenler gibi değil.

Bizim icin hedef avrupa olmali Ama sampiyonlar ligi macimiza kisa bir süre kaldi ve herhangi bir hazirlik yok

Elendikten sonra harekete gecmek bize yakismiyor gun gectikce avrupa dan uzaklasiyoruz

Gecmisten bir örnek vermem gerekirse 2012/2013 sezonunda cl de gruptan ciktik ve Schalke ile eslestik,Fatih hoca sol bek transferi istiyordu Ama o dönem yönetim hedefimiz daha büyük olmali dedi ve Sneijder ile drogba transfer edildi

Cl de ceyrek final oynadik ayrica lig de Sampiyon olduk

Galatasaray’in vizyonu bu olmali

Ghezzal'i opsiyonlu kiralayalim derim. Tabi Leicester'i ikna etmek zor olabilir. Siki opsiyon pazarligi yapip alacakmis gibi yapariz 1 sene kullanır atarız.

Ghezzalin bonservis işi ne alaka anlamadım herif kariyer sezonunu oynamış ciddi ciddi bonservisiyle alabileceğimizi düşünenlere Allah akıl fikir versin gelirse ancak kiralık gelir ki o da zor ihtimal Leicester hazır piyasa yapmisken satmaya çalışacaktır buna da ne bizim ne bjknin gücü yetmez
sözleşmesinin son senesi üstat

Bizim icin hedef avrupa olmali Ama sampiyonlar ligi macimiza kisa bir süre kaldi ve herhangi bir hazirlik yok

Elendikten sonra harekete gecmek bize yakismiyor gun gectikce avrupa dan uzaklasiyoruz

Gecmisten bir örnek vermem gerekirse 2012/2013 sezonunda cl de gruptan ciktik ve Schalke ile eslestik,Fatih hoca sol bek transferi istiyordu Ama o dönem yönetim hedefimiz daha büyük olmali dedi ve Sneijder ile drogba transfer edildi

Cl de ceyrek final oynadik ayrica lig de Sampiyon olduk

Galatasaray’in vizyonu bu olmali
Başkan sözde cl bizim için çok önemli ilk 10gunde transferi yapıcaz diyordu 1 tane transfer yok

Başka alıcı çıkmazsa neden olmasın. Buradaki başarı kriter değil Avrupa takımları için. Hatta bana kalırsa bizim için de yeterli değil, her an ayağını eline verebilirler. Yapısı müsait buna çünkü. O yüzden uzak durulmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt